bilgiliadam
Yeni Üye
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Aklından Neler Geçiyordu Şarkısının Sözleri Buyrun Serdar Ortaç Aklından Neler Geçiyordu şarkı sözleri Serdar Ortaç Aklından Neler Geçiyordu şarkısı sözü Başarılı sanatçı Serdar Ortaç'ın Kalpsizsin şarkısının sözleri arkasından bu yazımızda da Aklından Neler Geçiyordu şarkı sözlerini paylaşıyoruz İşte Serdar Ortaç Aklından Neler Geçiyordu şarkı sözleriserdarortacinseslendirdigiaklindannelergeciyordusarkisininsozleribuyrun5c57a69f88447alt 1549248155 1549248155 serdarortacinseslendirdigiaklindannelergeciyordusarkisininsozleribuyrun5c57a69fb7547serdarortacinseslendirdigiaklindannelergeciyordusarkisininsozleribuyrun5c57a69fb7547serdarortacinseslendirdigiaklindannelergeciyordusarkisininsozleribuyrun5c57a69fb7547 Aklından neler geçiyordu da yüzün defalarca çileden soluverdi Buna hangi niçin sebep oldu da gülün aşkı niçin sona erdi Başını koynuma elini boynuma dola senin olayım Adını kalbime yaz silinmesin sana muhtaç olayım Niye seni üzerler çok uzağa gidenler Niye yaralı olsun huzurla gelenler Niye seni üzerler çok uzağa gidenler Niye zarar görmüş olsun huzuru yargı edenler yavaşça yağdı yağmur bak arındı boş sokaklar Gözündeki yaş mı benzeri benim için taş duvarlar Bu karanlık geldi geçti sıra bundan böyle aşkımızda Yüzünden düşen bin parça ne yapmadım söyledin de Mutluluk senin ellerinde Geri dön bana yavaş yavaş yağdı yağmur bak arındı manâsız sokaklar Gözündeki yaş mı sözde benim için taş duvarlar Bu karanlık geldi geçti sıra bundan böyle aşkımızda Yüzünden düşen bin parça ne yapmadım söyledin de Mutluluk senin ellerinde