bilgiliadam
Yeni Üye
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Aradın mı Şarkısının Sözleri Serdar Ortaç Aradın mı Şarkısı Serdar Ortaç Aradın mı Şarkı Sözleri Bütün Serdar Ortaç hayranları için gün geçse de eskimeyen ve hala sevilerek dinlenen parçalarının sözlerini paylaşmaya devam ediyoruz meleklerserdarortacinseslendirdigiaradinmisarkisininsozleri5c57a42895c3aalt Kanasın şarkı sözünün gerisinde bu kez Serdar Ortaç Aradın mı Şarkı Sözleri ile karşınızdayız Ortaç bu şarkıyı Hülya Avşar'a vermiştiserdarortacinseslendirdigiaradinmisarkisininsozleri5c57a42895c3aalt 1549247524 1549247524 serdarortacinseslendirdigiaradinmisarkisininsozleri5c57a42908717serdarortacinseslendirdigiaradinmisarkisininsozleri5c57a42908717serdarortacinseslendirdigiaradinmisarkisininsozleri5c57a42908717 Aklıma gelmiyor artık Ne ivedi unutuldu yüzün Bana aşkını vermeye kalkma Ne yazık ancak yalanmış sözün Başka bir aşka gücüm değil Seneler çabuk yordu beni Bütün ömrümü uğruna verdim İsteseydi arardı beni Günah mı yalan mı Yürekli olda yanıt ver Seni son kez arzularken Bana bir kerecik yanıt ver Aradın mı seni yar diye koynuma saklarken Aradın mı geceler boyu hasreti koklarken Aradın mı kabul etmeden ayrılığı Cevap ver