bilgiliadam
Yeni Üye
Serdar Ortaç'ın Seslendirdiği Umrumda Değil Şarkısının Sözleri Buyrun Serdar Ortaç Umrumda Değil Şarkı Sözleri Umrumda Değil Şarkı Sözü Sevgili melekler, popüler müziğimizin zinde ve başarılı seslerinden Serdar Ortaç 'ın seslendirdiği Umrumda Yok şarkı sözü ile karşınızdayızserdarortacinseslendirdigiumrumdadegilsarkisininsozleribuyrun5c57a435463d3alt 1549247535 1549247535 serdarortacinseslendirdigiumrumdadegilsarkisininsozleribuyrun5c57a435724e6serdarortacinseslendirdigiumrumdadegilsarkisininsozleribuyrun5c57a435724e6serdarortacinseslendirdigiumrumdadegilsarkisininsozleribuyrun5c57a435724e6 Kırıldı sabır taşım Ermeden muradıma Çok zamandır hasretim yokluğuna Allahım hiç şansım yok İsyanım ayrılığa Hükümlü ettin kalbimi yalnızlığa Ahh ummak fazla zor Sen misin vicdansız Gelde bana sor İstiyorsan vur vur vur Gel şu kalbime vur vur vur Elverirse gururun bir defa daha vur Bu akşam hüzünleri evde bıraktım Âmâ kütük sarhoş oldum Elimde değil Seni kucakladığım yerde bıraktım Ağzınla kuş tutsan Umrumda değil