Son Konu

Sergen Yalçın'dan Olay Açıklamalar: 'Beşiktaşlı Yöneticiler Benim Altımı Oydu'

tekin

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-ba8c130cf2f7bf1508a2df25f6e2eb256ea4179d.jpg

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra rastgele bir açıklama yapmayan Sergen Yalçın, suskunluğunu bozdu. Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Sergen Yalçın ile olan konuşmasını anlattı. Sinan Engin, Sergen Yalçın ile olan konuşmalarında dikkat cazibeli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde alınan berbat sonuçların faturası Sergen Yalçın'a çıkmıştı. Beşiktaş idaresi Sergen Yalçın ile yolları ayırmış ve Başkan Karaveli'yi teknik yöneticilik koltuğuna getirmişti.

Beşiktaş'ın eski teknik yöneticisi Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu. Sinan Engin, Sergen Yalçın ile yaptığı sohbetin detaylarını paylaştı.

'1,5 ay aranmadım'

Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan ayrılış sürecine ait, 'Sen de biliyorsun Sinan ağabey, bu idarenin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Yalnızca Beşiktaş taraftarı için imza attım. Dönem başında 1, 1.5 ay aranmadım. Sen biliyorsun' tabirlerini kullandığını belirtti.

'Ben Beşiktaş'ın teknik yöneticisiyken diğerleriyle görüştüler'

Beşiktaş idaresinin dönem başında Sporting Lizbon ile oynanan maç öncesinde Bruno Pinheiro ile görüştüğünü ve Sergen Yalçın'ın da bundan haberder olduğunu belirten Sinan Engin, Sergen Yalçın'ın 'Ben, Beşiktaş'ın teknik yöneticisiyim. Gidiyorlar, o teknik yöneticiyle görüşüyorlar. Ahmet lider düzgün insan ancak, Beşiktaş'ın idaresi bana çok şey yaptı, altımı oydu' formunda konuştuğunu vurguladı.

'Ahmet Işık Çebi'yi yanlış yönlendiren beşerler var'

Sinan Engin, Sergen Yalçın'la Ahmet Işık Çebi ortasında bir sorun olmadığını vurguladı. Sergen Yalçın'ın bu hususla ilgili, 'Ahmet Işık Çebi'yi yanlış yönlendiren beşerler var, Ahmet Işık Çebi ile bir sıkıntım yok. Ben Beşiktaş taraftarı için imza attım' dediğini aktardı.

'Anlatacağım çok şeyler var'

Sergen Yalçın'ın bu dönem kadro çalıştırmayacağını belirten Sinan Engin, deneyimli teknik adamın 'Bu sene çalışmayağım, tahminen seneye de çalışmayacağım dedi. Çok şey var anlatacağım, Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu' biçiminde konuştuğunu belirtti.

Üst Alt