Evvel Fox TV, daha sonra Star TV son olarak da Show TV ekranlarında tam 7 dönem boyunca izlediğimiz Deniz Yıldızı, tahminen de günlük yayınlanan en uzun soluklu dizilerden biriydi.
Takımında tanınan isimler yer almasa da seyirci 2009-2015 yılları ortasında severek izlemişti. Pek bi' sahiplenmişlerdi. Aile, drama ve gençlik çeşidindeki bu dizinin başrollerinde birinci vakitler Deniz ve Mert karakterlerine hayat veren Güneş Buyruk ve Koray Erkök oynuyordu ama 3.sezonda bu arkadaşlarımız takımdan çıkarılmıştı.
Deniz ve Mert'in etrafında şekillenen olaylar bir mühlet sonra Banu ve Melih'e gerçek kaymıştı. Açıkçası yeni başrollerimizin öyküsü daha ilgi alımlı gelmişti bana. Banu'nun çevirdiği oyunları hiçbir yerde göremezdiniz.
Dizide birbirlerine aşık olan Begüm Topçu (Banu) ve Cantuğ Turay (Melih) da gerçek hayatta sevgili olmuştu. Dizi devam ederken de 2014 yılında bu hoş çiftimiz hayatlarını birleştirmişti.
3 yıl evvel de Masal ismini verdikleri dünyalar hoşu bir kız çocukları olmuştu. Şunun tatlılığına bir bakın yahu! "Maşallah" demeden geçmeyelim.
Ben de artık bu ailenin neler yaptığına bir bakmak istedim. Onları televizyon ekranlarında pek göremiyoruz. Ekranları bıraktıklarını düşünsek de aslında ikisi de oyunculuğa gönül veren beşerler.
Hem birlikte hem de öbür oyuncularla birçok oyun sergiliyorlar. Ankara'da yaşayanlar mutlaka bu tiyatro oyunlarından birine denk gelmiştir.
Oyunlarını birçok vilayette de sergiliyorlar.
Tiyatronun yanında Begüm Topçu TRT ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Acemi Anneler' dizisinde de yer alıyor.
Harıl harıl çalışan Begüm Topçu'nun tıpkı vakitte hem çocuklara hem de ebeveynlere yönelik içerikler ürettiği ve kızının ismini verdiği "Masal Tadında" isimli bir YouTube kanalı var.
Burada birçok konuk ağırlıyor kendisi.
YouTube kanalı: Masal Tadında
Takip ettiğim insanları sizlerle paylaşmayı sevdiğim için bugün tiyatroya aşık Begüm Topçu ve Cantuğ Turay'ı kısa da olsa anlatmak ve hatırlatmak istedim.