Son Konu

sevdalı aşık nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
sevdalı aşık nickler aşığım nickleri asik nickler aşık nickler herşeyimsin nickleri aşık Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için pek bir ağaca yaslan oysa katiyen yıkılmasın o kadar bir dost edin fakat seni asla bırakmasın Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken Başarılara cümbür cemaat iki taraflı olur, ya yenilgilere O Kadar bir dost edin ki; fena gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın Daima zamana yenik düştük esiri olduk amaçsız koşuşturmalarınfakat bir defa adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık |||sen bnm kaderimsin||| ufak bir sevgi kırıntısıydı aradığım ama sensiz can çekişmelerim boğuşuyor ruhsuz bedenimlebir iç isyan misali hükmediyor beynim kalbime SAGO GAZLAAA YanLızLık Tek GerÇekSin HayaTımDa! yalandanmı bakıyorsunuz heyyyy duyGuLarıma Esir oLuorm seNi goruNcE! İn The End SENDEN SONRASONRASI DEĞIL YA SEN YOKSA BAŞKASI YOK seyirlik değil ömürlük olsun karanlıklar prensesi Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar Bizi haydutlar му нєαят ωιℓℓ αℓωαуѕ вє ωιтт уσυ ASLINDA SEVİYORUM SEVDİĞİMBAKMAYA, DOKUNMAYA KIYAMAYACAK KADAR İntihara MéyiLLi DüşüncéLériM sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler dışarı giden gitsin ne yangınlar söner arkana bıle bakmadan yuru nede olsa krallar önde gıder Dünyadaki herkes için herhangi birisin ; lakin herhangi biri için dünyalara değersin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burda sen nerdesin αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє aуяıℓıкℓαя öη ρℓαη∂α aşkımıza nokta sıralama sevgılım sana ıstedıgın dek vırgul verebılırım ҳ̸Ҳ̸ҳ нιç кιмѕєує нαкєттιğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєямє уα σηυ кαувє∂єяѕιη уα ∂α кєη∂ιηι мαнνє∂єяѕιη ҳ̸Ҳ̸ҳ *sEn bEnİm fArkImI fARkeTmeDiN ama bundan böyle FaRKeTseNde faRKeTMeZ ÇüNkü BeNiM FaRKımı FaRKeDeNLeR SeNdEn Fazla Bambaşka!!! *çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa *Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ * ßi gün KabALık ederSem haberSizce Cekip Gidersem yaNLızLığım Size ! Itimat *B¡ттім Tüкэиdім Aятικ● Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???« Ben,Sende sevdim gülümsemeyi, Sende gördüm bakışların en derinini,Zarar Görmüş bir kuşu okşar gibi, usulca Yüreğime ağır ağır dolan kelimeleri sende duydum Bu hasret kalmışlığımızı, gözlerinde parlayanyıldızlarla vurdum Ben senin, o gamzeli gülüşlerine vuruldum Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yüreğindebuldum Gamzeli gülüşlerine güldüm ben en çok üstelik bana bakan ufacık o kara gözlerineBen, bir tek sana güldüm doğru, Bir tek seni sevdim, yürektenBir tek, seninle birlikte, başbaşa söylediğimiz şarkıyı doladım dilimeBen senin gamzeli gülüşlerini sevdim, Öylesine doğru, öylesine çılgın batmış, öylesine berrak Sana böylece muhtacım ama, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine Sana öyle muhtacım ama o küçücük ellerine bana öyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine Birgün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gün gelipte ayrılacak olursak Aradaki uzaklık ,yollar ve menziller Ne değin uzaktan olursa olsun Sen gerçi omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin !!! Sen çatlayan dudaklarıma Bir damla su ıçimdeki yaşama Tutkusu Avuçlarıma düşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN Seni ne kadar sevdiğimi iyi anlamak istersen Gökyüzünden düşen yağmur damlacıklarını bir bir tutmaya çalış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır Hakiki aşkı bana tattıransın Özlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gözlerinde içimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en güzelisin en hoş çiçeğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Düşünceli bakışım, buharlı gözlerimsin Yokluğuna dayanamadığım öteki yarımsın Kalp atışım, gönülden sevdiğimsin Seni düşünürken ya bir gülümseme yapışıyor yüreğimden yüzüme , ya gözlerim dayanamıyor ölümcül hasretine baktığım herşey gördüğüm hiç bir şey sana benzemiyor Hiç bir acı hiç bir hasret seninki kadar ölümcül olamıyor Günesin buz tuttugu yerde bir ateş görürsen, Bil ama o yalniz senin için yanan kalbimdir Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşamış biri mutlaka biri vardır Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsenBilki senin için yanan kalbimdir Ara Sıra sana gayesiz, raslantısal bakardım Sense kaçırırdın gözlerini benden Fakat , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm  

Üst Alt