Son Konu

Sevdiğin Kızı Kendine Bağlamanın Yolları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevdiğin Bayanı Kendine Bağlamanın Yolları Nelerdir,

Cok ozel birine aşıksınız ve size onereceğimiz yontemle onu kendinize aşık edebilirsinizAslında Bu Oneriler Hem Bayan Hemde Erkek İcin Gecerlidir

Her Şeyden Evvel Bakımlı Ve Temiz Olmanın Şart Olduğunu Yazmama Gerek Yok SanırımEğer Aşık Olduğunuz Bayanla Henuz Tanışma Fırsatınız Olmadıysa ,Bunun İcin Once Dikkat Cekmeniz Gerekecek Bu Nasılmı Olacak?
Aşkınız Hangi Yerlerde Vakit Geciriyorsa Bir Muddet Sizde Oralarda Olacaksınız ve Sizi Gormesini Sağlıyacaksınız,,
Onun Karşısına SIKCA cıkarak Dikkatini CekeceksinizVe En Onemli Olan Goz Teması Bir kac KEZ aranızda yaşanan Goz Temasıyla İlgisini cekmeyi başardıktan sonra ,Bir Muddet Ortalarda Olmamakta Fayda VarSizi MERAK etsin VE Gormek İstesin

Cok Uzun aralıklarla Olmasada Karşısına Cıkın VE ilgilendiğinizi Hissettirin iLK merhabadan Sonrası Cok ONEMLİ oLAN 2 Aşamadır Her neolursa olsun Kendinizden EMİN Olun Kendinize Guvenin Bu cok OnemlidirSevdiğiniz Bayanla Konuşurken Mutlaka Gozlerinin İcine Bakın BU aşık Olmanın En Buyuk TetikleyicisidirEvet Artık aşkınız sizinle

Sevgili Durumunda da Bazı Şeylere dikkat Etmek Gerekiyor İlgi Odak Noktası Siz OLUN istiyor iseniz Şu Adımlara Dikkat Etmekte Yarar Var

1Aramalar gunde 1'e indirilecekilerleyen gunlerde 2 gunde 1 e kadar duşecek

2İltifatlar kesinlikle azaltılacak

3Eskisi gibi cicek,hediye kesinlikle alınmayacak

4En onemli maddeye geldikBu madde Aşkınızın kilit sorularına verilecek hınzır cevaplardır

Beni kıskanıyor musun?

Cevap: Yoo niye kıskanayım, ben sana guveniyorum

Beni seviyor musun?

Cevap: Tabi Tabi(Kesinlikle seni seviyorum gibi bir karşılık vermeyin)

Üst Alt