Son Konu

Sevenleri İçin Tanrı İstemezse Şarkısının Sözleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevenleri İçin Tanrı İstemezse Şarkısının Sözleri Tanrı İstemezse Şarkısı Sözleri Tanrı İstemezse Şarkı Sözleri Sevgili melekler, Müslüm Gürses göre ilk önce seslendirilen Tanrı İstemezse Şarkı Sözleri ile karşınızdayızsevenleriicintanriistemezsesarkisininsozleri5c57a43a9b378alt 1549247542 1549247542 sevenleriicintanriistemezsesarkisininsozleri5c57a43accf34sevenleriicintanriistemezsesarkisininsozleri5c57a43accf34sevenleriicintanriistemezsesarkisininsozleri5c57a43accf34 Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın Senin için herkes fena söylüyor Söylemesi kolay birde bana sor Seninle yaşamak güzel şey lakin Senden ayrılmayı gelde bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alır Sen beni öldürdün hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dünyada ateşe attın  

Üst Alt