Son Konu

Sevgi - Aşk Mesajları (Dev Arşiv)

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
en guzel sevgi ve aşk mesajları
aşk ve sevgi mesajları kısa
kısa sevgi ve aşk sozleri

Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi?
Gozleri uzaklıklar değil, bazen de goze alamadığımız yakınlıklar acıtır

Seni ben değil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın

Yeryuzunde biten her aşk icin gokyuzunde bir melek ağlar

Sen guneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı

Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil, ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!

Bu gece ruyama gir gizlice, beni sımsıkı sar op kokla iyice, son kez isyanlar savur, kufret guzelce ve sonra cek git kahrolası hayatımdan sinsice!

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin

Yarınlar hep guzel olacak derler, oysa bugunlerde dunlerin yarını değil mi?

Bana bir gunun 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu oğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu oğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerceğe, olumden olumsuzluğe goturduğun icin teşekkurler Seni seviyorum!

Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, guneşimsin Bil ki cok ozlendin

Bir erkekle mutlu olmak icin onu cokca anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak icinse onu cokca sevip, anlamaya hic calışmamak gerekir

Bir gun sevgilim sordu aşk nedir diye Biraz zaman istedim duşuneyim diye, ertesi gun gordum onu bir başkası ile, kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye

Arzular goz acıp kapayıncaya kadar gecer biter Oysa seninle aramızdaki sevgi ve aşk asla bitmedi Ne kadar kotu şey yaşamış olsak da tum bildiklerimi icimde yaşayan sana ayırdım Emin ol ki kendimi yuceltecek bir şey yaparsam bil ki bu artık senin gozunde değer kazanmak ve daha mutlu etmek icindir Seni seviyorum

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir benim icin ve ozellikle de senin bir yudum sevgine hasretim şimdi uzaklarda sevgilim Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyor ve buseler yolluyorum buralardan Kalbim hep seninle

İnsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar

Husranı bir tek yerde kabul ediyorum, yaşamak varken yaşayamamış olmakta

Unuturum desem de inanma sakın, omrumce kalbimden silinmez adın Bir sızı icimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni

Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev Bir yıl değil on yıl değil bin yıl mesut olurum

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar seni ne cok sevdiğimi ve ozlediğimi

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatırlar bilir misin? Cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum

Gozleriyle gozlerine goz koyanın, gozlerimle gozlerini oyarım Gozlerini gozlerden sakın, gozlerin gozlerime lazım

Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin aşığım sana!

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın ozlemi olmalı, ozlemle acan cicekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın icin

Seni ve sensizliği duşundukce, esen ruzgarların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya calış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte olmak dileğiyle

Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum

Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler Ne kadar doğru! Seni o kadar cok seviyorum ki aklım başımdan gitti Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu gunlere sevgilim

Operim dudaklarından gul kokulu yanaklarından her dem gozlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisinSeni seviyorum Hem de cok

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum

Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın, cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelime bulamıyorum

Hayatta hicbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hic unutulmaz

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat Dunde, bugunde, yarında Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği kadar insandır

Sanma ki ismini bir başkası silecek seninle başladım seninle bitecek

İcine duşen her huzun damlası sana seni ne kadar cok sevdiğimi hatırlatsın

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammul edemeyeceğin kadar cok seviyorum

Bir demet gul vermek isterim sana Gullerden guzelsin aslında Gulu bir gun, seni sonsuza dek seviyorum

Bazı aşklar okyanus gibidir gormesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi Gormesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek Seni seviyorum!

An gelir insan gulerken ağlarmış Gozyaşları sel olup kalbine akarmış

Ben seni unutmak icin sevmedim ama ne icin sevdiğimi unuttum

Bazı aşklar okyanus gibidir gormesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi Gormesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek Seni seviyorum!

Yaşamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir Şimdi yanında değilim belki ama ozlemim sevgim hep seninle Seni seviyorum!

Kalbimde arama eski yerini sen gozumden akan sele karıştın

Üst Alt