B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Nis 2024 #1 Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksa Kor karanlıkta acardık paslı gozlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir kufur Salonlar piyasalar sanatsevicileri Derdim gunum insan arasına cıkarmaktı seni Yakanda bir amonyak ciceği Yalnızlığım benim sidikli kontesim Ne kadar rezil olursak o kadar iyi Kumkapı meyhanelerine dadandık Onumuzde Altınbaş, Altın Zincir, fasulye pilakisi Ardımızda gorevliler, ekipler, Hızır Paşalar Sabahlan acıklarda bulurlardı leşimi Oyle sıcaktı ki copculerin elleri Copculerin elleriyle okşardım seni Yalnızlığım benim supurge saclım Ne kadar kotu kokarsak o kadar iyi Baktım gokte bir kırmızı bir ucak Bol celik bol yıldız bol insan Bir gece Sevgi Duvarını aştık Duştuğum yer oyle acık oyle secik ki Başucumda bi sen varsın bi de evren Saymıyorum olup olup dirilttiklerimi Yalnızlığım benim coğul turkulerim Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi Can Yucel
Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksa Kor karanlıkta acardık paslı gozlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir kufur Salonlar piyasalar sanatsevicileri Derdim gunum insan arasına cıkarmaktı seni Yakanda bir amonyak ciceği Yalnızlığım benim sidikli kontesim Ne kadar rezil olursak o kadar iyi Kumkapı meyhanelerine dadandık Onumuzde Altınbaş, Altın Zincir, fasulye pilakisi Ardımızda gorevliler, ekipler, Hızır Paşalar Sabahlan acıklarda bulurlardı leşimi Oyle sıcaktı ki copculerin elleri Copculerin elleriyle okşardım seni Yalnızlığım benim supurge saclım Ne kadar kotu kokarsak o kadar iyi Baktım gokte bir kırmızı bir ucak Bol celik bol yıldız bol insan Bir gece Sevgi Duvarını aştık Duştuğum yer oyle acık oyle secik ki Başucumda bi sen varsın bi de evren Saymıyorum olup olup dirilttiklerimi Yalnızlığım benim coğul turkulerim Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi Can Yucel