Son Konu

Sevgi sözcükleri aşkım

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgi sözcükleri aşkım Aşkınıza söyleyebileceğiniz gerek şiir gerek manalı yazı gerekse kısa yazı arıyorsanız bu konuya bakmadan geçmeyin Tüm Yazıları sizler için derleyip bir araya getirdim Umarım beğenirsiniz meleklerim 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b7053a5sevgisozcukleriaskim5c5576b7053a5 sevgisozcukleriaskim5c5576b7053a5 Seni özlem duymak acı çekmekse o acıyı severek çekiyorum, seni hoşlanmak günahsa hiç tereddütsüz günaha giriyorum, sana tutkun elde etmek ölmekse al sana canımı veriyorum Uykudan uyandığına pişman eden dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan tatlı bir rüyasın sen Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ölümsüz aşk için hazırlanmış bu can adanmaya Sevenin gözyaşları denize döküldüğünde dalgalar sahile şu imzayı atar Seni Seviyorum Sen içimde gelişen arzu, zamana tutsak olan umutsun sen bana hayat veren nefes ve olabildiğine mutluluksun! 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b70c2bfpngsevgisozcukleriaskim5c5576b70c2bfpng sevgisozcukleriaskim5c5576b70c2bfpng Şafak vakti yağan çiğ tanesine değin günahsız, gün batımında esen rüzgar değin deli ve okyanusun derinliğindeki inci adam başına dek özelsin Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yüreğime ama üşümüyorum biliyorumki yüreğimdesin canım Hoşuna Gitmek ellerini tuttuğumda dertleri unutmaksa gözlerine baktıkça mutlu olmaksa seni öptüğümde heyecan duymaksa o süre seni seviyorum Sarı giyer güneş olursun Mavi giyer deniz olursun Siyah giyer inleme olursun Kim bilir olur ya birgün beyaz giyer benim olursun Dışarda yağmur kalbimde rüzgar seviyorum seni dağlar değin Yüreğim yanar gözlerim ağlar içimde sadece senin sıcaklığın var 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b711315sevgisozcukleriaskim5c5576b711315 sevgisozcukleriaskim5c5576b711315 Sen bazen dudağımda bir gülücük yüreğimde bir alev bazende gözlerimden akıcı bir yaşsın lakin sen defalarca benim ufacık kalbimde koskocoman bir parçasın Ben buzlu mermerler üzerinde kaymasını bilmesemde, deli kanlı yüreğimle sevmesini bilirim canözüm Sev seni seveni dağlarda çoban olsa bile Sevme seni sevmeyeni Mısır'da sultan olsa bile mutlu görünmek istiyorsan sevmeyi bileceksin fiilen seviyorsan ömrünü vereceksin 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b7161f2sevgisozcukleriaskim5c5576b7161f2 sevgisozcukleriaskim5c5576b7161f2 Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun Denizi olmayan bir şehirde bir başka sever insan tıpkı denize olan hasreti gibi tutkundur sevgine işte bende bu şehirde böylece tutkunum sana Bir epope yazar gibi defalarca gündüz gece ben defalarca seni yazmışım yüreğime çaktırmadan Yaşam bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev daha sonra terket dediler 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b71f09cgifsevgisozcukleriaskim5c5576b71f09cgif sevgisozcukleriaskim5c5576b71f09cgif Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden yüzündeki hemen olan tebessümü bütün saatleri durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun artık sigarayı üç pakete çıkardım olsun gözüm olsun ne olacaksa olsun Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni hoşlanmak, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, daha sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve hoşuna gitmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak Paylaşmanın asaletini hiç bir vakit bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve böylece bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun Ne varsa aradığım bilki sende bulmuşumSenden öncesi yoktu,seninle var olmuşumSende tüm umutlar,sende tüm duygularBeni sende arama,ben bundan böyle senin olmuşum Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı 1549104817 1549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b723466sevgisozcukleriaskim5c5576b723466 sevgisozcukleriaskim5c5576b723466 Bugün bir çiçekcinin önünden geçerken bir çiçek ben fazla güzelim beni al diyordu Onu aldım lakin hoş olduğu için yok seni gördüğünde utansın diye Ne içimde seni hatırından çıkmak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek dek güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Güller her zaman ellerinde açsın, ama dikenleri batmasınSevda defalarca seni bulsun,fakat seni yaralamasınMutluluk defalarca yüreğine dolsun,ama beni unutturmasın Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki sözcük söylüyorumSENİ SEVİYORUM Ne seni unutacak dek süre geçecekne de geçen vakit seni unutmaya yetecekbırakıp gittim diye unuttum sanmasüre alışmayı öğretir unutmayı KATIYEN xfUid71549104817 xfUid71549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b728222sevgisozcukleriaskim5c5576b728222 sevgisozcukleriaskim5c5576b728222 Kahvaltı hazırladım sanada gönderiyorum, umut batmış omlet haşlanmış sevgi bir dilim tutku ,seni seviyorum reçeli ve birde yanlızlık demledim kaç şekerli olsun? Ben seni Bir Kum Her Birine Adını Yazacak Değin Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Dek Çok Seviyorum Biz her ne kadar sosyetenin işlenmiş taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz xfUid81549104817 xfUid81549104817 sevgisozcukleriaskim5c5576b72ffbfsevgisozcukleriaskim5c5576b72ffbf sevgisozcukleriaskim5c5576b72ffbf Sesini duyabilme umuduyla yaşadığım hayat yüzünü göremediğim için çekilmez olsada sesini duyabildiğim için yaşamaya değerinde Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde Sen geçmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni ama ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun çocuk bilmiyorsun Sevgi sevilen kişiye sunulan bir armağandır kabul edilmesi veya geri çevrilmesi manâlı yok manâlı olan sevginin sunulmuş olmasıdır Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yahut yarınlar uzakta kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan Sevgi Sözcükleri Mavi denize dalardım geriye doğru bakmadan Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa fakat beni sende bulana değin Ay yıldıza sevinç fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir tutam sevinç yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye Hani gözler varya sözleri anlatır Hani sözler varya gözleri aglatır Hani anlar varya değeri geç kavranabilir bundan başka aşk varya seni bana anlatır Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman Seni düşünür seni özlerim Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla Bir sonbahar serinliğinde Kalbimi incitmek suya yazı kâğıda dökmek değin zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdın Derhal güneşin doğmasını bekle Şimdi daha iyi anlıyorum oysa Nefes elde etmek değilmiş yaşamak Ateşlerde yakmak gibi bir şey Seni severkensensiz almak Gökyüzü yıldızlarla doluydu ben daima seni düşünürken Hüzün yıldızları koydum adlarını seni hatırlatıyor diye Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın göz kırpardın uzaklardan sessizce Bense hep seni bekledim kırık kalbim yaşlı gözlerimle Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile Ama gerçi bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye Herzaman gül hayata gülücük şaç gülmeyi benimse Çünkü senin bir gülüşün için Koca dünyada yaşamış biri mutlaka biri vardır Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen Bilki senin için yanan kalbimdir Bazen sana gayesiz raslantısal bakardım Sense kaçırırdın gözlerini benden Oysa sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdin Titrer durur ellerim yanına Vücudum ürpermeyle dolar Üşüyorum ben yanına Çünkü varlığın içime serinlik veriyor İçim pek senle doldu fakat Halk seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum Pek güzeldin ama! Lakin bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini O Kadar güzeldin ama! Anladım seni hoş görebilen benim gözlerimdi Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık Sandım eylemlerin insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek Evetdedim belli belirsiz Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ki kalbinde seyrediyordu beni Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir kalp Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm Yağmur vuruyorsa pencerene Anla ama o süre ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine tüm insanlara Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı veya kudurmalı ardına kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı Seven ölene değin sevilmeyecekse her tarafta unutulmalı Sen en büyük sevgiyi hakedecek değin mükemmel Herkesin sevmeyi haketmeyeceği dek özelsin Sen dünyaya sürgün bir meleksin Ve ben seni böylece çok seveceğimki yeniden cennetine dönemeyeceksin Ne seni hatırlamamak gibi bir mücadele var yüreğimde Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek değin güçlüyüm Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen Sevenlerin mumudur sevgi Eriyip de hiç bitmez tükenmez Eğer birgün hoşlanmak istersen önce kendini sev Daha sonrada istersen beni Lakin beni; beni sever gibi yok kendini sever gibi sevmelisin Çünkü ben seni o kadar sevdim Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diye Ben hiç hesapsızca Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksin Ama nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu Hayatta üç şeyi sevdim; seni kalbimi ümit etmeyi Seni sevdim sensin diye kalbimi sevdim seni sevdi diye ümit etmeyi sevdim Belki seversin diye Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa Bilki o seni benden daha çok seviyor Sen en büyük sevgiyi hakedecek değin çok iyi Herkesin sevmeyi haketmeyeceği değin özelsin Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR ! Gözyaşı Dökmek istiyorsanız asla yapmayın Çünkü bir yerlerde yalnızca sizin bir gülüşünüz için Yaşayan birileri mutlaka vardır Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !! Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun Duyduğum en derin sevgisenin eserin Gördüğüm en hoş dünya senin gözlerin Ve kurduğum en güzel düş sensin Aşka burun kıvırmayin o çöl ortasında yemyeşil bir bahçedir O bahçeye layık bir bahçıvan edinmek için Her bitkinin sürekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın Eğer öldüysen derhal yıldızlara uzanırsan yıldızların ışıklarını topla Taç biçiminde saçlarının aralarında daima parlasın Seni seviyorum diyebiliyorsam Bu sende tüm insanlığı Bir anlamda tüm canlı olan herşeyi Ve yine sende kendimi seviyorum demektir Gül bahçesinde geçse de ömrüm Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm Hoşuna Gitmek saçak altına sığınan göçmen kuşun Kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek Ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek Mehtap sularda gümüşten bir iz bırakırken Gökte yıldızlar parlıyordu Yalnız kaldığım günler ve geceler Kalbim baştan seni arıyordu  

Üst Alt