Son Konu

Sevgi Sozleri Kısa Sevgi Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgi Sozleri Kısa Sevgi Sozlerinin yer aldığı harika bir sayfa hazırlamaya calıştık sizlereSizlerle paylaşacağımız kısa aşk ve sevgi sozlerini beğeneceğinizi umuyoruz sevgi ve Aşk dolu guzel gunler sizlerin olsun

imagessevgisozlerikisasevgisozleri20195ad91cd31ac47

Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim bir gun bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı icin kaderimi mahkemeye vereceğim

Guller anlatsın sana olan sevgimi, guller anlatsın yanlızlığımı, caresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yureğimi guller anlatsın ben anlatamadım

Ruzgar alabildiğine hırcın,yağmur alabildiğine inatcı, yureğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gozlerindeki huzur gibi

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun icin tutkunum sana! Hani en guzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun icin tutkunum sana

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa

imagessevgisozlerikisasevgisozleri20195ad91cd48508f

Bu Nasıl Bir Duygu bilemiyorum;Kimseye Ayrıldık Diyemiyorum,Adını Kim Sorsa Eziliyorum,Ayrılıp Gittiği O Gunden Beri

Sacının bir teline dunyalar feda olsun, kalbin hep benimle dolu olsun

Saatin pili bitince,etmez tıktık,vakti zamanı gelince ruha derler cıkcık Hak’ka kulluk eyle,yoksa ahirette dinlemezler hık mık

imagessevgisozlerikisasevgisozleri20195ad91cd5e6b1f

Sen colde acmis bir cicek olsaydin, seni kaybetmemek icin olene dek aglardim

Cama vuran her damlada bir tek sen varsın ne diyorum biliyormusun her gun yağmur yağsın

Mehtaplar kadar serin,denizler kadar derin,senin en guzel yerin, bana bakan gozlerin

Sαklαmα yeteneği yuksek olαn, guclu biriymHαttα gozlerimden yαşlαr duştuğunde bile şu iki kelimeyi soylerim: Ben iyiyim

imagessevgisozlerikisasevgisozleri20195ad91cd75a09c

Üst Alt