Sevgili İçin Uzun Manalı Sözler 2019 sevgili için sözler sevgiliye söylenecek sözler sevgili için güzel sözler Sevgili melekler, sevgililer birbirlerinden daima hoş sözler duymak isterler Özellikle de kadınlar bu konuda çok daha pozitif hassastırlar Eğer siz de sevgilinizden hoş sözler dinlemek istiyor ve duyamıyorsanız, derhal paylaşacağımız sözleri sevgilinize gösterip ilham almasını sağlayabilirsinizsevgiliicinuzunanlamlisozler20195c555a18a6f0calt 1549097492 1549097492 sevgiliicinuzunanlamlisozler20195c555a18d63c7sevgiliicinuzunanlamlisozler20195c555a18d63c7 sevgiliicinuzunanlamlisozler20195c555a18d63c7 Bir Ayrılık Yok Bir Yaşam elde etmek istiyorum Hayatında Bir Anı Değil Anıların Sahibi Elde Etmek istiyorum Ve Bugünün Değil yarınların olmak istiyorum Seninle Sevgilim Neyi ıslatmaya çalışıyorsun Toprak ıslak, yaprak ıslak, ben nemli Eğer nemlendirmek istediğin gözlerimse onlar zaten nemli göremiyormusun; Sana olan duygularım Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapça HABİBİ, fakat ben sana Türkçe söylemek istiyorum SENİ SEVİYORUM Dünyada 2 renk gül olsun sevgilim Biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun birtanem Bir umut vardır hiç tükenmeyecek Bir hasret vardır çekilmeyecek, bir de vefat vardır bir gün elbet gelecek Fakat sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek sevgilimm bunu sakın unutma Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin Sen varya sen özlenenlerin içinde en fazla özlenensin Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim derhal kaç yıldızım var biliyor musun Benim artık bir gökyüzüm var Ellerimle bir umutla ektiğim güller soldu bundan böyle İçtiğim sular, özlediğim duraklar unutuldu Sesin kaybolmuş bütün şarkılardaSöyle hadi bu sensizliği hakedecek kadar ne yaptım sana İç cebimde reddedilmiş yüzümün suretini ararken hangi katil beni nufüsuna kabul eder fakat hangi toprak hangi su temize çeker oysa ayrılığın kirlerini ? En zoru susmak biliyor musun Sevgilim Biliyormusun sevgili Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan Yollar vardır aşılması kuvvet olan Kalpler vardır acılarla parçalanan Ve halk vardır ki hiç unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim ise mezara değin olandan sevgilim