Son Konu

Sevgililer Gunune Ozel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgililer Gunune Ozel Sozler Mesajlar

Sevgililer gunu yaklaşırkan Sevgilinize guzel mesajlar Sevgililer gunune ozel soylenmiş guzel sozlerden derlediğimizEn Guzel Sevgililer Gunu Sozleri

Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin incitanem Sevgililer gunumuz kutlu olsun Daha nice yıllara

Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer gunun kutlu olsun!

Sen collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin Bil ki seni cok ozlendim Sevgililer gunun kutlu olsun ozlemim!

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gun beyazlar giyer senin olurum Sevgililer gunun kutlu olsun

Aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır; Konuşursa catışma, susarsa savaş, severse devrim olur Tutki ben eşkiyayım ve seni seviyorum

Sevgilim, collerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, guneşim sensin Bil ki cok ozlendin

Sevgililer gunun kutlu olsun! Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum

Sevgililer gunun kutlu olsun! Cok guzelsin yuzune bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Oylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum Sevgililer gunun kutlu olsun!

Eğer gokyuzu bir parca kağıt, deniz bir şişe murekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar cok seviyorum ki Sevgililer gunumuz kutlu olsun

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara

Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum

Birlikte daha guzel gunlere gitmemiz dileğiyle sevgililer gunun kutlu olsun! Guller anlatsın sana olan aşkımı, guller anlatsın yansızlığımı, caresizliğimi

Ve seni sevdiğimi fısıldamak Sevgililer gunumuz kutlu olsun! Bahceden gul değil, guneşten atom koparıp getirmek isterdim Ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Operim dudaklarından, gul kokulu yanaklarından Her dem gozlerimin hapsindesin, kalbimin tek sahibisin Sevgililer gunun kutlu olsun!

Üst Alt