bilgiliadam
Yeni Üye
sevgililer için msn iletileri seni seviyorum iletileri Seni hatırlamamak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten Gözlerin çay kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Buruk hasret doymuş geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? ağır ağır eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Rüzgar alabildiğine kavgacı,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkı gözlerindeki refah gibi Nasıl ki uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en hoş aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Seni sevdiğim dek yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Önce düştüğümde kalkmayı, sonradan aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim Acı ve hüzün bir yıldız değin uzaktan, sevinç gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların gerçek, gerçeklerin sevinç, mutlulukların ölümsüz olsun Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin vakitsiz takılırsa, kulakların vakitsiz deli gibi çınlarsa bil ancak bir yerlerde özlemişsindir beni Gençliğine güvenip erken derken olur ya elveda bile diyemezsin sırası gelmişken Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla minik melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? Nasıl ama uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzaktan olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar değin yakın almak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni öyle fazla seviyorum ama Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de Ne çıkar bütün gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük hakiki Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye muhalif ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! Sana yıldızlar değin yakın edinmek isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar dek yakın elde etmek isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen değin yakın elde etmek isterdim ancak beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için? Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun Bana böylece bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana böylece bir mektup yaz ancak sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve böylece bir mektup yaz fakat sevgilim varsın ölümüm olsun yardımcı olmak mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana bol miktarda olsun ivedi tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara hatırlamamak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma böylece hatıralarımı canlandır, iyi olanları? Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonradan ismini her yere ** İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Güneşin buz tuttuğu yerde bir ateş görürsen, bil ancak o yalnız senin için yanan kalbimdir Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi açıklamak için kelimeler bulamıyorum Fakat bir şeyi bil ama seni çok seviyorum? Bir insanı hoşlanmak onunla yaşlanmayı benimsemek demektir benim için Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle edinmek istiyorum Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Insanlar onu hayatı baştan başa şayet bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum fakat kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Karanlık gecede manâlı değildir yıldızları görmek Gündüzleri yıldızları bakmak marifet, abayı yakmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek beceri