Yaklaşık 8 aydır sevgilim var ben Tekirdağ o İstanbul'da birbirimizi seviyoruz güvenim sonsuz ona lakin şuan üniversitede okuyorum sevgilimle hafta sonundan hafta sonuna gorusuyoruz okuldan bi kız vardı biien teitterdan buna yazdım bununla konuştuk işte buluştuk 12 bukuşma derken benden hoşlandığını dobra dobra söyledi bunuda hissettiriyordu 4 defa buluştuk yalnızca sarıldım pek el ele tutuştuk falan hafta sonuna randevulaşmıştık birleyler yapalım gezelim yakınlaşalım felan diye o sarıldığımız günün akşamı bu mesaj attı bana senin sevgilin mi var dedi bende Anlattım herşeyi ne olursa olsun ben sana bi kanka dost gözüyle bakmamıştım benim sevgilim olsa ben böyle bişey yapmazdım ayrıca sevgiline hem bana ayrıca kendine saygısızlık yaptın dedi ben anlattım söylenecek bişey yok dedi artık senle tabiki arkadaşlık etmiyicem gerçekleri söyledin diye aa bana gerçekleri söyledi affediyimde demicem sana iyi geceler dedi kapattı aradan 1ay falan geçti ama hoşuma gitmiyo yok bu kız ama sevgilimide seviyorum şu anda kıza yaxıliyimmi baştan napim siz söyleyin