Sevgiliye Soylenecek En Guzel Sozler
Sevgilime Soylenecek Guzel Sozler
Bir aşkı paylaşmak icin cok gec,bir paylaşıma aşık olmak icinse erkenBir sevda yerimden vurdu zamanŞimdi sana soylenecek tek bir cumle;bende sana yetecek kadar ben kalmadı
Bir yudum zehir olsan, biran bile duşunmeden seni icerdim, sırf seninle bir olmak ve seni icimde hissetmek icin
Yalnız acığa cıkan ışığı gorebiliyorsan, yalnız soylenen sozu duyabiliyorsan, Ne gorebiliyorsun Ne de duyabiliyorsun
Dun yine yıldızlarda seni aradım Ama hic biri senin olacak kadar parlak değildiSenin guzelliğini hicbirinde bulamadımAy ışığında seni aradım goremedimOysa her baktığım yerde sen vardın Gozlerimi kapattım, seni duşundum seninle oldum Beni hissettinmi sevgilim Seni butun kalbimle seviyorum
O kadar ofke doluyumki sana anlatamamSeni bin parcaya bolsemde hırsımı alamamYa seveceksin yada sevmeyeceksinAma şunu unutma asla seveni uzmeyeceksin
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Seni unutmayı duşundum bu gece Bir sigaranın ustune adını yazdim Sigara bittiğinde unutacaktım seni Duman duman atacaktım,seni icimden Ruzgar savuracaktı, kullerini fakatSeni unutmayı duşunurken Nerden bilebilirdim ki Seni her nefeste icime cektiğimi!
Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dort kitaba dil olsam anlatamam derdimi
Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer once teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın
Cicek sulandığınca guzel, kuşlar otebildiğince sevimli, bebekse ağladığı kadar bebek ve herşeyi oğrendiğin kadar bilirsin Bunu da oğren; sevdiğin kadar sevilirsin
Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken cekiyorum en cok hasretini
Hadi gokyuzunden senin icin tuttuğum,uzerine tum duygularımı yuklediğim,yıldızı al,yureğimden yureğine yollar var,hadi benim icin uzaklardan bir tebessum yolla
Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
Sana karanfilin sadakatini, sumbulun bağlılığını, ciğdemin neşesini, lalenin gururunu, menekşenin tevazusunu, gulun saadetini versem bana ne dersin?
Seni Sevdiğimi Duşundukce Olmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Cıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarımla Ciğnerdim Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Ciğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek
Birgun Hayatın Butun Guzelliklerinden Vazgecip Olume Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Olum Olduğunu Gostereyim
Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gonlumu Almak İse Guneşe Dokunmak Kadar Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Guneşin Batmasını Bekle
Gul Bahcesinde Gecsede Omrum, İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum, Seni Koklamak Olsada Olum, İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum
Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Duğumleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Guzel Gozlerinin Hasretindendir
Seni Yıldızlar Kadar Cok Seviyorum Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin
Ruyaların En Guzelini Gorurken Tanrının Seni Koruması İcin Gonderdiği in Kanatları Oyle Buyuk Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin
Gozlerin Nehir, Kirpiklerin Kopru Olsun Ben Tam Uzerinden Gecerken İpler Kopsun, Duştuğum O Yer Dudakların Olsun
Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum
Dunyanın dort bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dunyanın dort bir yanında duşmanlarım var duşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım
Seni bulmaktan cok aramak isterim seni sevmeden once anlamak isterim, seni bir omur boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim
Gercek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna gore,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir
Bu gece kayarken yıldızlar gokyuzunden ve gozumden yaşlar suzulurken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkur ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun icin!!
Seni sevmek acıların en buyuğu olsa gerek,seni duşunurken gozyaşı dokmek yaşanabilecek en buyuk sevinc demek
Bir serceydim suruden ayrılmış, gokyuzunde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya cıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş
Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır
Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar
Kristalin bedelini goze almayan,onunla oynamasın
Ne zaman gelirsen gel,başıma tac olursun Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN
Ya Sozlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Cıldırıyorum, Ya da Cok Ozluyorum, Ya Ozlemek Cok Guzel, Yada Ozlenen Cok OZEL
Sozlerin buyuk, yureğin kucuk! Hataların yanlışların cok,doğruların yok! Bir şeyleri goklere cıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine gore şanslı, bana goreyse zavallısın!
İcinde oyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngozlerin hep gulsunonuda kalbinde oyle bir saklaki gercekten isteyen bulsun