Son Konu

Sevgiliye Cuma Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Yazılacak Cuma Mesajları

Sayfamızda Sevgiliye yazılacak en guzel cuma gunu mesajları bulabilirsiniz

ALT :wwwupluploadscumamesaji19609cumamesaji19609ALT

Sevgilinizin Cuma gununu bu guzel kısa mesajlarla kutlayabilirsiniz
Sevdiğinize ve yakın dostlarınızla kutlamak icin guzel mesajlar

Ey Rabbim! Gozlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları gormeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin Hayırlı Cumalar

Gununuz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şukrunuz daim olsun Hayırlı nurlu Cumalar

Rasulullah(sav): 'Allah, birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam ikisini de affederim, diye buyurur' der Duanın en guzel anında dualarında anılmak dileğiyle Cumanız mubarek olsun

Ey Allah'ım! Sen bize tuba ağacının golgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz HzMuhammed (sav) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle Amin! Hayırlı Cumalar

Allah'ım! İlahi kudretin ve onu alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat Bizlerin kalplerine aydınlık ver Amin Hayırlı Cumalar

Her yerde haddini bilen, gonul aynasını silen, mahşerde beraat edip yuzu gulen kullarından eyle bizleri Amin Cumamız mubarek olsun

Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinc ellerinize bulaşsın, guzellikler kirpiklerinizi ıslatsın İnşallah Cumanız mubarek olsun

Sen ki; suskun gonullerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim Hayırlı Nurlu Cumalar

Ben, beni seven ummetimi almadan cennete girmem Diyen Sevgilinin (SAV) ummeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gozune nur, gonlune huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin Hayırlı cumaIar dilerim Aşkım

Allah'ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar

Allah’ım, kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım Bu guzel cuma gununu senin rızan icin sevgi ve muhabbet icinde gecirmeyi nasip eyle AminHayırlı Cumalar Sevgilim

Üst Alt