Sayfamızda Sevgiliye yazılacak en guzel cuma gunu mesajları bulabilirsiniz
ALT :wwwupluploadscumamesaji19609cumamesaji19609ALT
Sevgilinizin Cuma gununu bu guzel kısa mesajlarla kutlayabilirsiniz
Sevdiğinize ve yakın dostlarınızla kutlamak icin guzel mesajlar
Ey Rabbim! Gozlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları gormeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin Hayırlı Cumalar
Gununuz nurlu, nefesiniz huzur dolu, sağlıklı ve sıhhatli iman dolu, sabrınız bol şukrunuz daim olsun Hayırlı nurlu Cumalar
Rasulullah(sav): 'Allah, birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam ikisini de affederim, diye buyurur' der Duanın en guzel anında dualarında anılmak dileğiyle Cumanız mubarek olsun
Ey Allah'ım! Sen bize tuba ağacının golgesinde, kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz HzMuhammed (sav) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle Amin! Hayırlı Cumalar
Allah'ım! İlahi kudretin ve onu alınamaz merhametin ile beni ve sevdiklerimi kuşat Bizlerin kalplerine aydınlık ver Amin Hayırlı Cumalar
Her yerde haddini bilen, gonul aynasını silen, mahşerde beraat edip yuzu gulen kullarından eyle bizleri Amin Cumamız mubarek olsun
Sen ki; suskun gonullerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize Rabbim Hayırlı Nurlu Cumalar
Ben, beni seven ummetimi almadan cennete girmem Diyen Sevgilinin (SAV) ummeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim
Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gozune nur, gonlune huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin Hayırlı cumaIar dilerim Aşkım
Allah'ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı Cumalar
Allah’ım, kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım Bu guzel cuma gununu senin rızan icin sevgi ve muhabbet icinde gecirmeyi nasip eyle AminHayırlı Cumalar Sevgilim