bilgiliadam
Yeni Üye
Sevgiliye Gonderilen Ciceklere Ne Yazılır?
Sevgiliye yazılacak guzel sozlerSevgilinize cicek gonderecekseniz uzerlerine aşağıdaki guzel sozleri kullanabilirsinizSevgiliye gonderilecek ciceklerin uzerine yazılacak sozler
imagessevgiliyegonderilenciceklereneyazilir5ad915550c84e
Hayatıma anlam katan ozel sevgili, sen her şeyin en guzeline layıksın Seni cok seviyorum
Seninle gecirdiğim her gun bir kat daha fazla guzelleştiriyor hayatımı Seni seviyorum bir tanem
Benimle olan birlikteliğinin gonderdiğim cicekler kadar renkli gecmesi dileğiyle?
Sana gonderdiğim cicekler guzelliğinin karşısında solmazlar umarım
Hayatımdaki varlığın icin teşekkurler Seni seviyorum
Gozlerin gozlerimde, aşkın icimde, ruhun bedenimde olduğu surece seni seveceğim!
Hayat seninle guzel Seni seviyorum!
Denizim değil dalgam, ateşim değil kulum, ilk sevdiğim değilsin affet, son sevdiğim olur musun?
Aşkının buyukluğunu hicbir sevgi gecemez Yureğimdeki en ozel insana sevgilerle
Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde, ne de aşkımı korukleyen bir ruzgar, ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var
Yanında olamadığım icin cok uzgunum, Seni Seviyorum
Yaşadığım en farklı ve en guzel duyguları senin sevgin verdi yureğime Seni seviyorum
Dunyanın en tatlı ve en guzel sevgilisine
Varlığın dunyamı aydınlatan guneş, icimi serinleten su gibi bir tanem Seni cok seviyorum
Sevgin sahip olduğum en kutsal duygu! Seni seviyorum ve sonsuza dek seveceğim
Yureğimin tek sahibine, en guzel dileklerimle
Seni ne cok sevdiğimi ciceklere sor cunku onlara fısıldadım aşkımızı?
Sevgiliye yazılacak guzel sozlerSevgilinize cicek gonderecekseniz uzerlerine aşağıdaki guzel sozleri kullanabilirsinizSevgiliye gonderilecek ciceklerin uzerine yazılacak sozler
imagessevgiliyegonderilenciceklereneyazilir5ad915550c84e
Hayatıma anlam katan ozel sevgili, sen her şeyin en guzeline layıksın Seni cok seviyorum
Seninle gecirdiğim her gun bir kat daha fazla guzelleştiriyor hayatımı Seni seviyorum bir tanem
Benimle olan birlikteliğinin gonderdiğim cicekler kadar renkli gecmesi dileğiyle?
Sana gonderdiğim cicekler guzelliğinin karşısında solmazlar umarım
Hayatımdaki varlığın icin teşekkurler Seni seviyorum
Gozlerin gozlerimde, aşkın icimde, ruhun bedenimde olduğu surece seni seveceğim!
Hayat seninle guzel Seni seviyorum!
Denizim değil dalgam, ateşim değil kulum, ilk sevdiğim değilsin affet, son sevdiğim olur musun?
Aşkının buyukluğunu hicbir sevgi gecemez Yureğimdeki en ozel insana sevgilerle
Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde, ne de aşkımı korukleyen bir ruzgar, ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var
Yanında olamadığım icin cok uzgunum, Seni Seviyorum
Yaşadığım en farklı ve en guzel duyguları senin sevgin verdi yureğime Seni seviyorum
Dunyanın en tatlı ve en guzel sevgilisine
Varlığın dunyamı aydınlatan guneş, icimi serinleten su gibi bir tanem Seni cok seviyorum
Sevgin sahip olduğum en kutsal duygu! Seni seviyorum ve sonsuza dek seveceğim
Yureğimin tek sahibine, en guzel dileklerimle
Seni ne cok sevdiğimi ciceklere sor cunku onlara fısıldadım aşkımızı?