Son Konu

Sevgiliye Güzel Aşk Sözleri yılının en güzel aşk mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Hoş Aşk Sözleri 2019 yılının en güzel aşk mesajları Sevgiliye Yeni Güzel Aşk Sözleri Sevgiliye 2019 Hoş Aşk Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edipte sevgiliye güzel sözler arayan siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlere sevgiliye yeni aşk sözleri paylaşımında bulunuyor ve daha önce paylaştığımız 2019 aşk mesajları konumuzu da güncelliyoruz 1549100868 1549100868 sevgiliyeguzelasksozleri2019yilininenguzelaskmesajlari5c556748eb935sevgiliyeguzelasksozleri2019yilininenguzelaskmesajlari5c556748eb935 sevgiliyeguzelasksozleri2019yilininenguzelaskmesajlari5c556748eb935 Bundan Böyle ne farkeder birgün çıkıp gelsende, yıldızları indirip yoluma gül döksende benim için öldün Sevgilim yok fakat sevdiğimdin… Bundan Böyle şu anda nefretim bile değilsin Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben hemen diğer KaLpLeRdEyİm Silgin çabuk bitiyorsa hataların çok demektir Vakit sevgini büyüklüğünü anlatır Seni seviyorum diyen dillere yok senin için acıklı gözlere inan Sen benim içimde kalan nefes, anlatamadığım duygularımsın Deniz, kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez Bırakıp gittin beni…Seni unuttum sanma, süre alışmayı öğretti olur ya ama unutmayı asla… Sana gelemediğim gün bilki öldüğüm gündür Sevgimi yazmaya dağ aradım, sevgimden büyük dağ bulamadım Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan defalarca uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem Son nefesim sen olsan hemen ölürüm Hani bir vakit özlemler kalbini sızlatır çok istersin çok özlersin fakat gidemezsin ararsın ama bulamazsın Bilki herkes unutulsada sen yüreklerde kalırsın Yaşamak istiyorsan bir umudun olmalı, kalbin varsa bir sevgin olmalı, sevdiğin varsa yalnız senin olmalı, sana bahşedilen en büyük suç oluşturan mutluluk olmalı… Dost unutulmadığının unutmadığı için bilir Dostların hasini bulduğu için kıymet bilir Dosta yürekteki en hoş yer verilir Verilen yeri birtek ALLAH bilir Tik tik! Kimse varmı? Ben dili baldan tatlı, yüzü güneşe benzeşen, bakıldığı vakit sevgiyi hatırlatan, gülüşüyle cana can katan birisine bakmıştım oralardamı acaba? Artık bana ermez, göz kendini görmez, hiç kimse şayet seni benim dek sevmez!… Hani bir kelebek yakalarsın avucunun içinde, görmek istersin yaşıyormu diye, baksan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek İşte böyle bir şey seni HOŞUNA GITMEK… Sev seni seveni dağda çoban olsa, sevme seni sevmeyeni bağdatta sultan olsa Sen sevki sevende sevsin seni Benim için seni bakmak suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susamış üzgün yaşarım fakat nefes almadan KATIYEN… Seni yıldızlar değin fazla seviyorum Onlar kadar aydınlık ve onlar dek yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Reel sevgi musibet gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende sende, çekicilik yüzde ise yüzün en güzeli sende, lakin bana kadar çekicilik kalpte Kimseye söyleme ama kalbin en güzelide sende Dünyada birçok insan var kimi şimdi gülüyor kimi şu anda ağlıyor Dünyanın tüm güzelliklerini adalet eden biri varki oda şu anda mesajımı okuyor Dostluk dediğin matematiksel olmalı Sevinci çarpmalı üzütüyü bölmeli, geçmişi çıkarmalı, geleceği toplamalı Arkadaş dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı… Buralarada senden çok, bir görsen anlarsın…Oralarda benden değil bir düşünsen anlarsın!! Ayrılık minik sevgileri öldürür lakin büyük sevgileri güçlendirir Gidenler yokluklarıyla değil, bu arada söyleyemedikleri sözler yüzünden üzüntü verirler Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, oda sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur Deniz kenarındaki çakıl taşlarını birer birer topla Sonra yeniden birer birer atarsın Bazılarını atmaya kıyamazsın işte sen o kıyamadıklarımdasın Sen hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verir Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama yaşam bana ummadığım kadar kıymetli olan seni verdi CANIM DOSTUM Hayatın sebebi sevgi ise, sevgi paylaşmak ise, paylaşmak dostluk ise, arkadaşlık hatırlamak ise unutulmadın SENİ SEVİYORUM… Yürekler karşılıklı bekleyiş içindeyse sevgin duyulur kesinlikle Özlemek ne renk sence ? Sen rengi düşünürken ben seni özlediğimi söyledim bile… Neyi ıslatmaya çalışıyorsun Toprak ıslak, yaprak ıslak, ben ıslak Eğer ıslatmak istediğin gözlerimse onlar zaten nemli Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden fazla seveni asla Hoşlanmak kabahat ise cezamı idam isterim Kalbim seni unutacak kadar bayağı ise, ellerimde onu parçalayacak kadar asildir Sana gülüm diyorum gülü sevdiğim için Güle benzetmiyorum çabuk solduğu için Kül olmuş alev yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gözler seni sevmiş başkasına bakarmı ? … Manâsız hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana Sana her şeyimi veririm diyemem çünkü her şeyim sensin Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey görürsen bil ancak o senin için yanan kalbimdir Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan Yollar vardır aşılması kuvvet olan Kalpler vardır acılarla parçalanan Ve ahali vardır ama hiç unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim mezara kadar olandan… Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapça HABİBİ, ama ben sana Türkçe söylemek istiyorum SENİ SEVİYORUM… Dünyada 2 renk gül olsun Biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun Ezelden ecele Ecelden kabire Kabirden hazire Hazirden cennete Gireceğiz biz Hayat 3 şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim ola ki seversin diye… Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ama resmini öptüğüm andır… Bir gün yaşlar süzülürse o hoş gözlerinden Bil ama bir tanem yokluğundan öldüğüm andır… Bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım, kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine koy BeN her zaman OrDaYıM Can Sıkıntısı çekecek değin gücüm, acı çekecek değin sabrım kalmasa da seni sevecek dek kalbim her zaman vardır Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, üstelik aşk vardır seni anlatır Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir ömrüm daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim Adını kalbime aşkla süsledim, yıllar yılı bir tek seni düşledim, bilmem oysa nasıl bir günah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun Yaşadığım her an Seni özlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, özlediğimsin, özlemimsin Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da çıkarırken canımı alacaklar Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni arzulamak Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu iyi anlamak Bir umut vardır hiç tükenmeyecek Bir hasret vardır çekilmeyecek, bir de ölüm vardır bir gün elbet gelecek Fakat sana olan sevgim ne ölecek ne de BiTeCeK Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlığına doyulmayan, yokluğuna DaYaNıLmAyAn… Sen seni özleyenlerin özleminden habersiz özlenmektesin Sen varya sen özlenenlerin içinde en çok özlenensin Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şu anda kaç yıldızım var biliyor musun ? Benim artık bir gökyüzüm var… Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye karşı taraf ne de kimse sana rakiptir… Çünkü sen benim için her zaman TeKsİn Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı Ben seni bugünde sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek Ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar HiÇ BiTmEyEcEk… Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan fakat yeryüzüne hiç güneş doğmazdı Kaldırmayın cesedimi o yar gelsin görsün beni, sızlasın minik yüreği, daha sonra orda gömün beni … Sen yoksan her şey beceriksiz, sen varsan her şey tamamlanmış! Sevilenler sevilmeye fakir oldukları için yok sevilmeye değer oldukları için sevilirler SEVGİ ADALET EDENE VERİLİR Giden gitmiştir gittiği gün benim için bitmiştir… Bir soluk değin yakın, yıldızlar dek uzak derler SEVGİ için… Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin lakin uNuTaMaZsIn Ecele sözlü ölüme nikahlıyız, tesadüften doğduk yaşamak zorundayız, değil midir hepimizin sonu bir avuç toprak, korkumuz ölümden yok dostlar tarafından unutulmak Vakit; bekleyenler için fazla yavaş, korkanlar için çok süratli, ağıt tutanlar için çok uzun, sevinenler için fazla kısadır Lakin sevenler için SONSUZLUKTUR HOŞUNA GITMEK öLmEkTiR BENCE, BeNdE sEvMiŞTim öLmEdEn ÖnCe Aşk seni seviyorum çağrıda bulunmak yok, seni seviyorum derken titreyebilmektir Ölüm nasılsa birgün gelecek, varsın sevgim uğruna olsun Ya ben fazlayım ben dünyada yada bu dünya sensiz fazla bana… Ne senle oluyor nede sensiz… Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip dışarı giden süre… Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir güz serinliğinde Kalbimi acıtmak suya yazı kâğıda dökmek değin zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya aynı Sen o suya yazı yazdınŞu Anda güneşin doğmasını bekle Seni hatırından çıkmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim İçim pek senle doldu fakat… Halk Müziği seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum Aynaya bakınca kendimi değil iri bir kalp Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm Acı ve hüzün bir yıldız değin uzakta, mutluluk gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların gerçek, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların ölümsüz olsun… Önce düştüğümde kalkmayı, daha sonra aleve dokunduğumda acıyı, sevmeyi öğrendim, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim! Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine tüm insanlara Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim Gençliğine güvenip erken derken şayet elveda bile diyemezsin bu vesileyle Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni pek çok seviyorum fakat… Ağzımdan çıkacak laf olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Güneşin doğduğu da bir hakiki battığı da… Kalbimin attığı da bir reel, günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak bir bir Seni seviyorum, işte o en büyük reel… yardım etmek mi istiyorsun? O vakit dinle; yaşama sevinci getir bana oldukça çok olsun çabuk tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma o kadar hatıralarımı canlandır, iyi olanları? Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonradan ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Eğer seni nasıl ve ne değin sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi açıklamak için kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum? Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir g elirler Irk onu hayatı baştan başa olur ya bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum fakat kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek Gündüzleri yıldızları bakmak marifet, abayı yakmak önemli değil, bir ömür boyu sevebilmek marifet HaYaTTa iKi kişi TaNıDıMBiRiSi RüYaLaR kadar uzaktan SeNDiĞeRi SevGiLiLeR dek YaKıN BeNHaYaTTa iKi birey TaNıDıMBiRiSi katiyen BeNiM oLMaYaCaK SeNDiĞeRi SeNDeN başka biri oLMaYaCaK SeN İçimdeki duygu beni öldürecek Bekledim bekliyorum ne süre dönecek Şimdi sen gidiyorsun ya Beni kim sevecek hadi sen kıydın da ben kıyabilirmiyim Ben katiyen ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o zaman aşıksın demektir Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten fazla özlemek, gitmekten fazla beklemek, dokunmaktan çok düşünmektirVe aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer Kilometrelerce uzaklıklara gizli olsada dostluğumuz benzer gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! Uzaklıklar Ufak Sevgileri Yok Eder, Büyükleri Yüceltir Tıpatıp Rüzgarın Mumu Söndürüp Ateşi Yükselttiği Gibi Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ancak , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın… Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Ne seni unutturacak kadar vakit geçecek ne de geçen süre seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma süre alışmayı öğretir unutmayı katiyen Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun vakitherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım olur ya fakat aşkım senden daha sonra olmayacağım inan Birgün bana soracaksın,beni mi yahut hayatı mı daha fazla seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin fakat hiçbir vakit bilmeyeceksin oysa benim hayatım sensin Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen inanılmaz bir rüyasın! Seni denizdeki canlılara anlattım benim canım sevgilim balıkları bile ağlattın Değer verdiğin insan sana layık vermiyorsa bırak kendi değeriyle kalsın Beklemesini bilenin herşey ayağına gelir Dağlar önümde eğilirken kayalara yalvarmam Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur Belki dünya için önemli olmayabilirsin fakat, biri için dünyalar kadar önemlisin Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi hemen olan sen hayat boyu, tümü çocukça sen gerçekçe, tümü öylesine sen öLeSiYe… Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba Bugünü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir… Hayatı gözyaşlarınla ödüllendireceğine gülücüklerinle cezalandır… Bir çerçeve astım odama içi manâsız önemi yok, niçin diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin? Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim batmış sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum Seviyorum seviyorum haykırarak söylüyorum kimselerden korkmuyorum ölümüne seviyorum birgün bana soracaksın ben mi dünya mı diye ? Ben dünya diyeceğim ve sen küsüp gideceksin lakin bilmeyeceksinki benim tüm dünyam SENSİN ! Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi, banane gidersen OnLaR AğLaSıN !!! Çiçekler bahçesinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Gözlerin dalarSa bilki düşündüm seni, kulağın çınlarsa biLki aNdım seni, gece uyanırsan biLki resMini öptüm, gözLerinden yaş damLarsa biLki senSiz öLdüm… İdam sehpasındaki bir mahkumun yaşamayı ne değin çok seviyorsa bende seni öyle çok seviyorum Her yarında bir umut, her umutta bir arzu, her özlemde bir sevgi, her sevgide bir tek sen varsın Benzer dili konuşanlar yok, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir Bir deniz düşün susamış, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uyumayan, bir bahar düşün çiceksiz, birde beni düşün sensiz Dal rüzgarı affetse bile, dal kırılmış bir defa Aylar geçsede, yıllar geçsede, bir ömür böyle gitsede BeN sEnİ uNuTaMaM Yedi bambaşka iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi öbür çiçeği dolaşsa yedi farklı çiçekten bal yapsa senin değin tatlı olamaz… Ne zaman dağlar sahili, ay ışığı geceyi dünya dönmeyi unutursa, bende seni o vakit unutacağım… Yüreğime bir türlü o gitti diyemiyorum Ben senin beni sevme ihtimalini sevdim Seni senle yaşamak varken seni sensiz yaşamak gücüme gidiyo Eğer birgün sevdiğin olursa onu kalbine göm Hayat bir oyunsa bende yönetmenim, istediğime rol istediğime yol veririm Aklım unut diyor fakat kalbim sonsuza değin seninim diyor Seni hoşuna gitmek günahsa ben günahların en büyüğünü işledim  

Üst Alt