Son Konu

Sevgiliye Hasret Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Hasret Sozleri

Sevgiliye Hasret Sozleri 2019

Gencliğim Yoluna feda Olsun, Gozyaşlarım Sadece Senin Olsun, Bu kalp Sadece Senin Adınla Atsın, Hasretinle Bu Bedenim yansın, Seni Seviyorum Sen Benim Hayatımsın

şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey severken bile sensiz olmak

seni hatırlarım guz yağmurlarında hoyrat turkumsun yankılanan dağlarda birden yokluğun gelir aklıma seni sensiz yaşarım dokulen yapraklarda

bir gun bana soracaksın ,ben mi yoksa hayatımı daha cok seviyorsun diyehayatı diyecemkusup gideceksin ama hic bir zaman bilmiyeceksin benim hayatım sensin

Hasret Kaldım Bakışlarına Hasret Kaldım Sevgilim, Seni Duşunduğum Her Saniye Gozyaşlarımla Hasret Kalıyorum Aşkına Bebeğim

Hasretin parcaları Calıyor icimde, Gozyaşlarımla Eşlik Ediyorum Şarkılara, Bir Soz Ezberledim Seni bekliyorum Sevgilim Don ne OLur Hasret Acısı Bitsin Yureğimde

Benim Sevdam Sensin, Benim hasretim Sensin, benim hayatım Sensin, icimdeki Hasret Ruzgarının Sebebide Sensin, benim icin HAYAT Hep Sensin!!!

Keşke Sigaramın Dumanı Gibi Olsaydı Hasret Bir An Gelip gecseydi, Keşke Hic Gitmeseydin uzaklara Hep Tutsaydın Ellerimi

Gurbet Ellerde Dilimde Bir Turku, Hep Seni Anarım icimde Hep Seni yaşatırım Gozlerimde, Bekle Sevgilim AZ kaldı, Guzel Gunler Bizim

Yaşamak Buysa, Hasret cekmek istemem, Hasretini Cekeceksem yaşamak istemem! Sensizlik Olumden Beter Be Gulum

Olumu Yaşamak istiyorsan Sende Hasret Acısı Cek, Hasret Acısı Ceken insan Seviyorsa Eğer Olmuş Demektir Benim Gibi

Sen Benim omrumun Sebebisin, Sen Hayatıma Hayat kattığım Dilberimsin ve Sen her Gece Hasretine Şarkılar Yazdığım Bestelerimsin

Hasretimi anlatsam sana dayanamazsın bu acıya, gozyaşlarımı doksem yoluna boğulur gidersin, işte sevgilim ben seni boyle sevdim boyle bekledim

Gecenin yalnızlığında Adına Şarkılar yazıyorum Her Yazdığım şarkı Hasret ile Başlıyor Seninle Bitiyor Sevgilim

Bir Parca Sevginle Yaşayan Bu Canım, Hasretinle Parcalara Bolundu ve Her Gece O Parcaları Birleştirmek icin resimlerine bakıyorum Gulum, Hasretin bana Olumdur Olum

Canımı Canına, hayatımı Hayatına, hasretimi yalnızlıklara Bırakıyorum Ve Sana Diyorum iyi Dinle Beni! Seni Cok Seviyorum

ister ruya ol, ister ulaşılamaz ol, ister hayal ol, ister uzak ol, sende şuna emin ol, Mesafeler Olsada Aramızda Sen Hep benimsin Haydi Şimdi Mutlu Ol

Seni Sarsam bedenime hasretin Siner Kanıma, Seni Opsem Doyasıya Ozlem Vurur kalbime o Anda, Ben Seni Tum Hayatımla Sevdim bunu Unutma Dilberim

Sensizlik Boynumu Buksede, Sensiz Olmak Geceleri Beni Tuketsede, Ben Hasretini Cekerek Adına Şarkılar Yazarak ve Seni Evet Seni! bekleyerek Bitireceğim Bu hayatı

Hasretinle Ağlamayı Oğrettim Gozlerime, resmine Bakarak Resimlerde Yaşamayı Oğrendim Geceleri, Hasretin Vurda Vurdu ama Hala Bitiremedi İcimdeki Sevgini Aşkım

Sen Gitsende Benden, Kopsada Ellerin Ellerimden, Bakmasada Gozlerin Gozume, Bu kalp Senin icin Atıcak Sevgilim Sakın unutma

Butun Dileklerim Sensiz, Hasretinle Yaşasamda, Sevginle Oleceğim, Bu Beden Bu Can ve Bu ruh Senin Sevgilim Sensiz Benim herşeyim

Sensizliği Gecelerimde Şarkı Olarak Soyluyorum Sessiliklere, Seni Hasretle Bekliyorum Senin icin Bu gece iciyorum Sevgilim

Hasretin ruzgarı ayrılık getirdi bahar kokan yureğime, sensizlik yağmur oldu gozlerime, sensizlik hasretinle vurdu zayıf kalbime, şimdi hasretle bekliyorum seni sevgili

Hayatta 2 Acıya Katlanamam, Biri Sensizlik Biri ise Sen Varken hayatı Sensiz Sana Hasret yaşamak Sevgilim

Ben Hayatı Seninle Yaşamak icin Sevdim Ben Hayatı Senin Hasretinle Oğrendim bebeğim

Hasretini Yazdım Yollara her Adım Attığımda ismini haykırıyorum Yalnız Dunyama ve Seni Seviyorum Sensizlik istemiyorum Bebeğim

Bu Can Senin Bu kalp Senin Ama Bu Hasret Benim Değil! Bu hasret ikimizin Bunu Asla Unutma

Beni yarım Bırakıp Gittin, Sadece Bir resmin Kaldı Ellerimde ve yaşanmış Guzel Anılar Bıraktın Giderken Arkanda, Şimdi Hasretinle Ağlıyorum Yalnızlığımla

Ben Yalnızlığa katlanırım fakat Hasretinle Yaşamaya Asla Katlanamam Sevgilim, Beni Hasretin Kucağına Bırakma beni Sensizliğe Mahkum Etme Ne Olur

Sensiz gecelerde Sarılırım Yokluğuna Avuturum kendimi, Sen Olmadığın Zamanlar icimden omrumden gider saniyeler sen Olmadığında Hasret Vuru Yureğimi Sevgilim

Sensizlik beni Bitirir Uykusuz Gecemin Sabahlarında, Sensizlik Gozlerimi Kor Eder Sensiz yaşamak Sensizliğin Kucağında Beni heder Eder Bebeğim

Uzaksın Şimdi Bana, Ne Yapıyorsun Acaba Başka Dunyalarda, ben Seni Duşunurum Ağlarım Yana Yana Bir Seni Sevdim Bunu Asla Unutma

Ozledim Seni Sevgilim! Ozledim Seninle Gecdiğim yerleri Ozledim bana Aşkım Dediğin Gunleri, Şimdi Sadece resimlerin Elimde, Ağlarım Hasretini Cekerim icime

Uzaklardan Sesleniyorum Sana, Hasretin kor Gibi Yanıyor icimde Hala, Bir Seni Bekledim yalan Dunyada Sensiz Olmaz Guzelim Bu Dunya

Üst Alt