Son Konu

Sevgiliye İyi Akşamlar Mesajı

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye İyi Akşamlar Mesajları

Sevgiliye yazılacak en guzel iyi akşamlar mesajları burada sizler icin beğeneceğiniz birbiirnden guzel iyi geveler ve iyi akşamlar mesajları

Beyaz bir guvercin gonderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yureğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tuylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler opucuğu Ona iyi bak

Sana oyle tutkun ve vurgunumki Artık sensiz kalmaktan cok korkuyorum Hic ayrılmadan beraber uyuyacağımız gecelerin yaklaşması icin benim tek duamsın İyi akşamlar hasretim

Geceleri Uzaklara cıglık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bugece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim İyi Geceler Herşeyim

Yureğim acıyor yanında değilim, Benim sana senin bana ihtiyacımız var diye Guneş yine doğacak aşıklar kavuşsun diye iyi akşamlar aşkım

Kalabalık yıldızlar icinde arama gozlerimi… ben sana ay kadar buyuk yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu hayal gozlum…

Bu gonul sana tutkun Sozlerin yine suskun Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi akşamlar aşkım…

Karanlıklar seni korkutmasın gozbebeğim, doğacak guneşimiz var bizim İyi geceler tatlı ruyalar Aşkım!

Aşk dolu ruyalar diliyorum aşkım, ruyandaki aşkın ben olayım, iyi geceler opucuğunu ben kondurayım Gonlumun icin icin yanan aşkı iyi uykular

Geceleri Uzaklara cığlık Olur Sesim, Denizden cıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan ozlemim, Bu gece Sırf Senin İcin Kapanıyor Gozlerim İyi Geceler Herşeyim!

Yastığıma sarıldım sen diye, gecenin karanlığını izliyorum sacların diye, nefesimi icime cektim ve tuttum nefesin diye İyi geceler soluğum nefesim herşeyim biricik aşkım

Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku cok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi akşamlar

Üst Alt