Sevgilinize yazacağınız en guzel ozur mesajlarını sizler icin sayfamızda bir araya getiriyorzSevgiliye yazılacak ozur mesajları
ALT :wwwupluploadssevgiliyeozurmesaji21841sevgiliyeozurmesaji21841ALT
Beyaz bir guvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Tum kırgınlıkları yok etsin ve sen ozurlerimi kabul et diye
Senden ozur dilemek icin bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi soylesem bana bu şansı tanır mısın?
Biliyorum hata bende Yaptığım affedilecek bir şey değil! Ama yine de yalvarıyorum sana neolur beni affet
Yaptığım onca hatadan sonra senin yuzune bakacak halim kalmadı Lutfen bu mesajla birlikte gelen sevgimi kabul et ve beni affet
Şey Nasıl soylesem Kelime bulamıyorum Cok zor biliyorum Soylemeliyim artıkŞey Dinle bak Ben cok uzgunum olanlara Yani ozur dilerim
Bilirsin bir karıncayı bile incitmem Seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu Coooook ama cok ozur diliyorum senden
Biliyorum bugun seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulac atıp durdum caresizce Biliyorum gozlerinden okudum kırgınlığını Affet beni neolur sevdiğim Ozurlerimi kabul et Seni seviyorum!
Ozur dilerim seni aramadığım icin Ozur dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım icin Ozur dilerim seni orda beklettiğim icin Yaptığım her yanlış icin ozur dilerim
Ozur dilemenin bir asillik olduğunu duşunuyor ve bugun buluşmaya gelmediğim icin ozur diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim