sevgiliye sevgi sözleri aşk msjları sevgiliye msj sevgiliye sevgi sözleri hasta mesaj mesajlar hasta olan mesaj » Yanağına Düşen Kar Parça Başına Eriyip Dudaklarına Ulaştığında O Bir Damla Serinliği Benimle Paylaşmak İstersen Yüzüne Esen Rüzgara Dön Bilki O Rüzgarda Ben Olacağım » Karanlık Aydınlıktan, Yalan Aracısız Kaçar Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar » Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Bedel Be Gülüm » Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Defalarca Hoş Gözlerinin Hasretindendir » Seni Yıldızlar Değin Fazla Seviyorum Onlar Dek Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin » Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği in Kanatları Pek Büyük Olsun fakat En Günahsız Hemen Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin » Gözlerin Çay, Kirpiklerin Köprü Olsun Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun » Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel Yanıma Gel oysa; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim » Benim Kalbimi Yaralamak Suya Yazı Kâğıda Dökmek Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Dek Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Acilen Güneşin Batmasını Bekle » Karamsar yalnız tüneli görür,iyimser tünelim sonundaki ışığı görür,gerçekçi tünelle birlikte ışığı hemde gelecek treni görür » Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni öyle fazla seveceğim ancak yeniden cennetine dönemeyeceksin! » Reel sevgi musibet gördüğünde azalmayıp iyilik gördüğünde artmayandır