B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Kas 2024 #1 Sevgiliye soylenen guzel sozler Sevgiliye soylenecek birbirinden guzel aşk ve sevgi sozleri bulabilirsiniz sayfamızda ayrıca aradığınız bircok guzel sozu Burada bulabilirsiniz Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden cok seveni AsLa Sevmek suc ise cezamı idam isterim Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin
Sevgiliye soylenen guzel sozler Sevgiliye soylenecek birbirinden guzel aşk ve sevgi sozleri bulabilirsiniz sayfamızda ayrıca aradığınız bircok guzel sozu Burada bulabilirsiniz Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden cok seveni AsLa Sevmek suc ise cezamı idam isterim Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin