Son Konu

Sevgiliye Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Sevgi Sozleri
Sevgiliye Kısa Sozler

Mevsim ağlıyor bugun, ozluyor o aydınlık gunlerini, ayrılıyor yapraklar ağaclardan bir hasret ruzgarıyla Bana Eylul'u yaşatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yuklenirse yureğine, gozlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi ozlenmişsindir

Yıldızlar gokyuzunde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni duşunurken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim

Bir umut kuşu ciz yureğime beyaz olsun tuyleri kalbin kadar temiz olsun Bir kanadı senin icin diğer kanadı da sevdiğin icin cırpsın

Aşkların en soylusu birken bircok olandır sevginin en guzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken bircok olandır cıkarsız ve sınırsız paylaşılan yurektir

Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim Deli bir ruzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar cok seviyorum

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve duşunuyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken cekiyorum en cok hasretini

Birine verilecek değerler uğruna feda edilebileceklerle olculuyorsa ac gozlerini etrafına bak bu gorduğun herşeyi sana senin icin feda ederim ama sakın aynaya bakmaaa

Dun gece ruyamda seni gordum sana seni sevdiğimi soyledim sende bana sarıldın hic bırakmayacakcasına şimdi merak ettiğim bir şey var ruyalar gercekmi olur yoksa tersinemi cıkar???

Kaderde sevmekte vardır olmekte sevmeyi sectim ama sevmek olmektende beter

bir gun buluşacağımız yere gelmezsem dunyanın butun renklerinden oluşan bir demet cicek yaptır cunku beni senden ayıracak tek kuvvet olum beni yakalamış demektir

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan buyuk dağ bulamadım

Ozgurluk duşlerde değil ,kendi kendimize yukselttiğimiz citlerin ardındadır

İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur Camuru bile olur; lakin, govdeni guneşin altına yaydığın bahar gunleri parmakla sayılıdır O parmakla sayılı anlar icin, o birkac yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur

Goz Damlalarının Yanaklarına Cizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Guzel Ağlayasın

Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun

Bir Dost Yuzune İhtiyac Duyduğunda Başını Kaldır ve Gokyuzune Bak Guzduzleri Bulutların Geceleri Yıldızların Arkasından Gulumsuyor Olacağım

Benim İcin Hayatta İki Şey Onemlidir, Biri Sen Diğeri Ozgurluğum Ozgurluğum İcin Canımı, Senin İcin Ozgurluğumu Feda Ederim

Guller Hep Ellerinde Acsın Ama Dikenleri Batmasın Sevda Hep Seni Bulsun Ama Seni Yaralamasın Mutluluk Hep Yureğine Dolsun Ama Beni Unutturmasın

Birgun Yağmura Yakalanırsan Benden Kactığın Gibi Yağmurdanda Kac Cunku Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İcin Ağlayan Benim

Uzaklıklar Kucuk Sevgileri Yok Eder, Buyukleri Yuceltir Tıpkı Ruzgarın Mumu Sondurup Ateşi Yukselttiği Gibi

Seni her ozlediğimde kalbime bir yıldız koyuyorum Ne kadar ozledim diye sorarsan, kalbimde bir gokyuzu taşıyorum bunun icin seni cok seviyorum

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yuzunden Dunyadaki herkes icin herhangi biri ama herhangi biri icin dunyalara değersin

Yağmurlu bir havada SENİ SEVİYORUM demeye gerek var mı?İşin ne cama yaslan sah hadi bakalım

aşkını yureğimde sakladım ama anlmadın gozlerini gozlerimde sakladın anlamadım seni sevıyorum dedin yine anlmadın ne yapıyım seninde seni sevıorum diyebilmen icin

bazı geceler gokyuzunde ayı goremezsin ama bilirsin ay gecenin icinde saklıdır tıpkı yanımda olmasanda her zaman KALBİMDE OLDUGUN GİBİ HEP İCİMDESİN

Biz sevdiğimizi iki opucuk icin değil bir omur birlikte olmak icin severiz

Canım askım gitme uzaklarasana ihtiyacım vargidenler donmuyor geri

Hasret kapımda nobet tutuyorbiricik sevdiğim uzak bir yerde gozlerim hep ve sadece onu arıyor!!!!!

İcimde sakladığım bir şehirdesin, unutmaya kıyamıyorum, geceler karanlık geceler huzun bu deli hasrete dayanamıyorum, ben sevmekten suclu aşktan sanığım, hala sana aşık ve hala yanığım SENİ COK SEVİYORUM

bil ki !katıksız sancılara razıyım yokluğun olmasabilki bir avuc biber gozlerime serpilenellerimde silinmemiş ellerinin izleridurup şiirler yazıyorum yolunaicimde sıkıntıların en dayanılmaz şeklikacıncı kere saatleri susturuyorum

bir deniz duşun susuz bir bahar duşun ciceksiz bir insan duşun sevgisiz birde beni duşun sensiz

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi hepsi parlıyordu ben seni guneşi sectim bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim

Bir bakışın manası hicbir lisanda yoktur bir bakış bazen bir şifa bazen sihirli bir oktur bir bakış bir aşığa neler neler anlatır bir bakış bir aşığı yıllarca ağlatır

Gozlerin gozlerimi gozleseydi gozlerinle gozlerim goz goze gelirdi!!!

Üst Alt