Ozluyorum seni hep istiyorum gel al gotur beni, sadece seninle olsun hayat dunyamda sadece sen ol sevgilim yanımdaAyrılığın Adı gecmesin Aramızda, Sarılmış bedenlerimiz Uzak Durmasın Anlamsız Duygularımızda, Ben Sadece Seni Sevdim bebeğim
Bir Aşk Bestesi Oldun, Dinlediğim En Guzel Melodi Sensin, Senin icin Butun Sozlerim, Sen Benimsin ve Sen Bu Fani Hayatta Tek Sevdiğimsin Helalimsin Sevgilim
imagessevgiliyeyazilacakaskmesajlari5ad92962467d1
Dumanımda o yoktu sigarayı bıraktım kadehimde o yoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda o yoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım
Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!
imagessevgiliyeyazilacakaskmesajlari5ad929635988b
Seni sevmek guzel şey, umitli şey, dunyanın en guzel sesinden, en guzel şarkıyı dinlemek gibi birşey,ama artık ben şarkı dinlemek değil,şarkı soylemek istiyorum
imagessevgiliyeyazilacakaskmesajlari5ad92964734a1
Sevmeden sevilmeden bu hayat yasanmazki,kalplerdeki heyecan sebepsiz baslamazki, sen olmassa,yanimda avutamam kendimi,dort kitaba dil olsam anlatamam derdimi