bilgiliadam
Yeni Üye
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Kısa Sozler
Sevgilinize yazılabilecek En Guzel sozlerden derlediğim birbirinden guzel kısa sozleri sayfamızda sizler icin paylaşıyorum umarım beğenirsiniz Sevgiliye Yazılacak En Guzel Sozler
imagessevgiliyeyazilacakenguzelsozler5ad92949bdb1c
Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin
Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim
Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun
Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin
Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar
Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı
Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden cok seveni AsLa
Sevmek suc ise cezamı idam isterim
Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir
Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir
Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana
Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin
imagessevgiliyeyazilacakenguzelsozler5ad9294dbadb1
Sevgilinize yazılabilecek En Guzel sozlerden derlediğim birbirinden guzel kısa sozleri sayfamızda sizler icin paylaşıyorum umarım beğenirsiniz Sevgiliye Yazılacak En Guzel Sozler
Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin
Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim
Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun
Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin
Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar
Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı
Seni severim, seni seveni de severim ama seni benden cok seveni AsLa
Sevmek suc ise cezamı idam isterim
Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir
Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir
Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana
Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin
imagessevgiliyeyazilacakenguzelsozler5ad9294dbadb1