Son Konu

Sevgiliye Yazılacak Guzel Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Guzel Sozler Mesajlar 2019

Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlenmektesin Sen varya sen ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin

Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gun duşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gonulden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş

Allah'ım canımı bir sonbahar gunu al ki, o vefasız getirecek bir gul bile bulamasın

imagessevgiliyeyazilacakguzelsozler5ad92a234408d

Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir

Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

Hayati gozyaslarinla odullendirecegine gulucuklerinle cezalandir

Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin

imagessevgiliyeyazilacakguzelsozler5ad92a244d86d

Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı ?

Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana

Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin

Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu ickiyi bıraktım ruyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım

seni seviyorum diyenin sevgisinden şuphe et, cunku aşk sessiz, sevgi dilsizdir

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen bil ki o, yalnız ve yalnız senin icin yanan kalbimdir

imagessevgiliyeyazilacakguzelsozler5ad92a255eb54

Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı muspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim

Guzelsin, şirinsin, şahanesin Cektiğim cileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin

Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, guneşin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir

Bakışlar vardır insanı omur boyu ağlatan Yollar vardır aşılması guc olan Kalpler vardır acılarla parcalanan Ve insanlar vardır ki hic unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim mezara kadar olandan

Ezelden ecele Ecelden kabire Kabirden hazire Hazirden cennete Gireceğiz biz

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı Ben seni bugunde sevmeyeceğim cunku bugunde bitecek Ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar HiC BiTmEyEcEk

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı

Kaldırmayın cesedimi o yar gelsin gorsun beni, sızlasın kucuk yureği, sonra orda gomun beni

Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona cık, gozlerini kapat, Ruzgar benim yerime opecek seni

Sana Binlerce Gul Vermek Isterdim Ama Guller Solar, Sana omrumu Vermek Isterdim Ama Bir Gun olecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Sureceği Icin

imagessevgiliyeyazilacakguzelsozler5ad92a267c10d

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

Hayat 3 şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyi Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim belki seversin diye

Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini optuğum andır Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden Bil ki bir tanem yokluğundan olduğum andır

Bugunde yarında yureğin kadar yanındayım, kendini yalnız hissettiğinde elini yureğine koy BeN hEp OrDaYıM

Sıkıntı cekecek kadar gucum, acı cekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim

Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun

Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin

Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar

Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek

Gokyuzunden Bir Yıldız Sec Bu Gece Gozlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun Benim Icinde Bir Yıldız Sec Parlak Olmasına Gerek Yok Sana Yakın Olsun Yeter

Seni tanıdığım gun,Hic ihtimal vermemiştim aşka,Dudaklarımda gecenin ıslaklığı,Ben sendeydim,istanbul suskun, istanbul mağrur istanbulda yapayalnız bir geceydim,Zamandı yureğim, Zaman seni tanıdığım her gune, Alışkanlıktı bildiğim,Hep araya girerlerdi oysa, İlk goruşte değil, İlk opuşte oldu butun duygularım

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir cift goz Paramparca bir yurek Ve yıkılmış bir dağ gormek istemiyorsan Cek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben olmedimmi

Sesin Değdiğinde Yureğime Yureğim Titriyorsa Avuclarında ve Her Kapayışta Gozlerimi Uşuyen Bakışlarım Isınıyorsa Bakışlarında Tek Carem Fısıldamaksa Eğer Avazım Cıktığı Kadar FısıldayacağımSeni seviyorum

Üst Alt