Son Konu

Sevgiliye Yazılacak İyi Geceler Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Yazılacak İyi Geceler Mesajı

Sevgilinize yazmak icin en guzel iyi geceler mesajalrı sayfamızdaSizler icin derlediğimiz birbirinden guzel iyi geceler mesajları sizlerle

ALT :wwwupluploadsiyigecelersevgilim5671iyigecelersevgilim5671ALT

Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yuzunu opmek isterim işte ozaman bende tatlı bir ruya gormuş olurum sevdiğim, iyi geceler Sevgilim

Ben uykuyu sadece seni gormek icin seviyorum cunku ruyalarımı susleyen en guzel meleksin bebeğim iyi geceler

Uyuduğunda melekler sarsın dort bir yanını en guzel ruyar seninle olsun cunku sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim

Yıldızlar gozlerine ozensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler Aşkım

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Ruyaların mutluluk yağmurlarında gecsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler Sevgilim

Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyayabilirsin

Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın icin bıtanem ıyı geceler

Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gun icin yanağına bir buse gonderiyorum huzurla uyu bitanem huzurlu ve mutlu… İyi geceler Seni seviyorum

Guzel bir gun nasıl seninle başlıyorsa dunyamda, guzel bir gecede ancak seni ruyamda gorunce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım

Ruyalara rest cektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku cok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler

Aşkım ruyamda seni goreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gorduğum ruya değil kabus oluyor

Üst Alt