Son Konu

Sevgiliye Yazılacak Mesajlar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Yazılacak Kısa Mesajlar

Sayfamızda Sevgiliye Yazılacak en guzel mesajlar bulabilirsinizEn guzel Mesajları bir araya getirdiğimiz sayfamızda Sevgilinize uygun guzel bir mesaj mutlaka bulacaksınızSevgiliye Yazılacak En Guzel Kısa Mesajlar

Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryuzune hic guneş doğmazdı

Seni ben degil gozlerim secti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın

Sevgililer opuşurken neden gozlerini kapatırlar bilir misin? Cunku gozleriyle değil de kalpleriyle gormek isterler… Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim cunku seni cok seviyorum

Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettigim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı basardığın icin

imagessevgiliyeyazilacakmesajlar5ad928679636f

Benim en guzel gece seni ruyalarımda gorduğum gecedir sevgilim, bugun sende gecenin iyi gecmesini istiyorsan sende beni gor sevgilim hadi ikimizede iyi geceler

iyi bir gece yalnızca seni ruyalarda gorerek başlar işte ozaman yeni bir gunde guzel gecer Nerdenmi biliyorum Cunku Ben hep Senin Sayende gunumu seninle bitiriyor yeni gune seninle başlıyorum Aşkım

İyi bir gece sadece seni ruyalarda gormekle olur sevgilim, işte ozaman geceye gece derim sevgdiğim

Yastığa Başını koyduğunda butun kotulukler senden uzak olsun, sadece beni duşun ve beni gor işte ozaman ruyanın tadına varıcaksın iyi geceler bitanem

Her gece seninle anlam kazanır soğuk odamda, seni duşuburum yalnız akşamların koynunda, seninle dalarım ruyalara, bir seni sevdim bu hayatta iyi geceler dilberim

Yaşadığım her gunun gecesine adını yazdım, Bu gece tatlı ruyalar diliyorum ALLAH tan işte o ruyada sensin benim icin sevgilim Senin kadar tatlı ve guzel Ruyalar gormek dileğiyle iyi geceler

Soğuk yatağımı susluyen Sıcacık ruyalarımsın sevgilim, iyi geceler

Yalnız gecelerimin vazgecilmez ruyalarında saklıyorum seni, sen benim icin bir hayatsın sen bende bir cansın sevgilim

Bu gece dualarım Sana mutlu ol ruyalarında gelirsem bir gun aklına yıldızlara bak sakın unutma

Kalbim Attıkca Ruyalarda Buluşacağız sevgilim, ne zaman olursem işte ozaman ruhum seninle olacak bebeğim

Sana iyi geceler mesajı atmak yerine iyi geceler opucuğu vermek isterdim bebeğim, bir opucuk icimdekileri anlatmaya yeter sana sevdiğim, yinede iyi geceler herşeyim

Sabah resmini, gece hayalini, uykumlarımda ise ruyalarımda goruyorum seni, Seviyorum Seni iyi geceler Sevgili…

Şuan Bu gecenin en anlamlı dakikalarına girdim neden mi? Cunku Az sonra uyuyacağım ve ruyalarımda sana sarılacağım sevgilim iyi geceler aşk meleğim

Sevgililerin En Guzeli Gunaydın Gunumun Guneşi Gunaydın Kalbimi Esir Alan Sevgili Gunaydın Duşlerimin Kaynağı Gunaydın Sevincim Ve KederimGunaydın Bebeğim

Bugunde Her Zamnki Gibi Muhtacım Sana Hayatıma Renk Katan,Her Gece Sabahı Fana Ozleten Biricik Aşkım Gunaydınnnn

Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli İle Bak Geleceğe

Üst Alt