Sevgiliye Yazılacak en guzel kısa ozlu sozleri sizler icin sayfamızda bir araya getirdik beğeneceğinizi umuyorum cunku en guzel sozleri bu sayfada toplamaya calıştıkSevgiliye yazılmış en guzel etkileyici ve anlamlı sozlerden oluşan sevgili icin yazılmış sozler hazırladık Buyrun Sevgilinize yazabileceğiniz en guzel ozlu kısa sozler
Sana her şeyimi veririm diyemem cunku her şeyim sensin
Guneşin bile buz tuttuğu bir yerde yanan bir şey gorursen bil ki o senin icin yanan kalbimdir
Hayat 3 şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyi Seni sevdim sensin diye, kalbimi sevdim seni sevdi diye, umit etmeyi sevdim belki seversin diye…
Bir gece titreyerek uyanırsan Bil ki resmini optuğum andır… Bir gun yaşlar suzulurse o guzel gozlerinden Bil ki bir tanem yokluğundan olduğum andır…
Sıkıntı cekecek kadar gucum, acı cekecek kadar sabrım kalmasa da seni sevecek kadar kalbim her zaman vardır
Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır
Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim
Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun
Yaşadığım her an Seni ozlemeye itiyor beni Ağır geliyor yokluğun Beklediğimsin, ozlediğimsin, ozlemimsin
Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar
Neyi ıslatmaya calışıyorsun Toprak ıslak, yaprak ıslak, ben ıslak Eğer ıslatmak istediğin gozlerimse onlar zaten ıslak
Sevmek suc ise cezamı idam isterim
Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir
Sana gulum diyorum gulu sevdiğim icin Gule benzetmiyorum cabuk solduğu icin
Boş hayaller kurdum inandım sana, mutluluk yerine dert verdin bana