Son Konu

Sevgiliye Yazılacak Sozler Kısa

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Yazılacak Sozler

Sevgilinize olan hislerinizi ona olan duygularınızı kısa bir soz ile anlatmakmı istiyorsunuzHissettiklerinizi ve soylemek istedikleriniiz ona bir turlu soyliyemiyormusunuz oyleyse aşağıdaki sozler tam size goreSevgilinize soylemek isteyipte soyleyemediklerinizi bu kısa sozlerle ifade etmeye ne dersiniz

İşte sizlere ozel Sevgiliye Yazılacak Kısa Sozler

Sevgilim sensiz bir hayatı yaşamaktansa seninle bir omur kahrolmaya razıyım

Aşkımı sana anlatmak oyle zorki buna ne senin omrun yeter sevgilim nede benim bildiğim kelimeler

Sevgilim sana gokyuzundeki yıldızları vermek isterdim ama benim yıldızım birtane oda sensin

Aşkım Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tekişte o en buyuk gercek seni sevmek Sevgilim

Aşkım Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi oğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın cunku sana olan sevgimi anlatmak icin kelimeler bulamıyorum Ama bir şeyi bil ki seni cok seviyorum Sevgilim

Sevgilim Kuyruklu yıldızlar vardır, dunyaya yetmiş yılda bir gelirler İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez gorurler Ben o yıldızı gordum, o da sensin benim cnaım sevgilim

Biliyormusun Sevgilim Karanlık gecede onemli değildir yıldızları gormek Gunduzleri yıldızları gormek marifet, aşık olmak onemli değil, bir omur boyu sevebilmek marifet

Sevgilim Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam Aşkım

Üst Alt