Sevgilinize yazmak icin sevginizi ona olan aşkınızı ifade eden sozler arıyorsanız sizler icin hazırlaıdğımız bu guzel sozleri cok beğeneceksinizSevgilize hislerini duygularınızı anlatmanın en guzel yolu ve en kolay yolu bu olsa gerek hemen size ve sevgilinize uygun guzel bir soz bulup gonderebilirsiniz
ALT :wwwupluploadssevgiliyeyazilacaksozler69186sevgiliyeyazilacaksozler69186ALT
Sen kalbime giren bir sevda kurşunusun, seni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar
Kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerimde onu parcalayacak kadar asildir
Hasretinle dağları deleceğim Bu aşkla kendime geleceğim Bir omrum daha olsa inan Yine bir tek seni seveceğim
Sevgilerin en guzeli seni sevmek Ozlemlerin en guzeli seni ozlemek Ve hayatın tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek
Gecenin karanlığındasın, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma
Sevgimi bir yerde gokyuzune yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gozyaşı olup yağdım, Sıcak gunlere inat, Yağmurun gozyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile
Yureğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim
Kimine gore ateştim cayır cayır yanan, Kimine gore bir yıldız hep parlayan, Kimi ciceğe benzetirdi hic solmayan, Ama ben senin icin su olmak isterdim hep muhtac olunan
Elbet ruzgar ve deniz taşır emanetlerini, Bekle gun gelir guneşim bulacaktır seni, Akşamları balkona cık, gozlerini kapat, Ruzgar benim yerime opecek seni
Bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim, Ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel, Cunku guluşunu cok ozledim
O sessiz aksamda ay ışığı geceme girdi, karanlıkta kalan kalbimi aydınlattı, ardından yakamozun ışıltıları ressamları kıskandıran resmini yansıttı deryaların kalbine bebeğim
Eğer şu an konuşacak durumda olsaydım, Sesini duymak icin neler vermezdim, Seni ne kadar cok sevdiğimi anlatamam, Yolunu bulabilseydim zaten şu anda cile cekmezdim
Sana Binlerce Gul Vermek Isterdim Ama Guller Solar, Sana omrumu Vermek Isterdim Ama Bir Gun olecegim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Sureceği Icin
Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmez,sevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez, Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez, Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez
Adını kalbime aşkla susledim, yıllar yılı bir tek seni duşledim, bilmem ki nasıl bir gunah işledim, selamın geliyor sen gelmiyorsun
Kul olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş su akarmı, bu gozler seni sevmiş başkasına bakarmı