Sevgilinize olan duygularınızı guzel sozlerle ifade etmek isterseniz sizler icin yazdığımız Sevgiliye Yazılacak Uzun Sozler'den yararlanabilirsiniz arkadaşlarSevgilinizin sizden duymak istediği sozler,yada sizin ona soylemek isteyipde soyleyemediğiniz sozler anlatmak istediğiniz bircok şeyi bu sozlerle anlatabilirsiniz
Sevgiliye Yazılacak Uzun Sozler;
Sevgiliye yazılmış en guzel etkileyici ve anlamlı sozlerden oluşan sevgili icin yazılmış sozler hazırladık Buyrun sevgiliye guzel sozler kısa ;
Bir Ayrılık Değil Bir Yaşam olmak istiyorum Hayatında Bir Anı Değil Anıların Sahibi Olmak istiyorum Ve Bugunun Değil yarınların olmak istiyorum Seninle Sevgilim
Neyi ıslatmaya calışıyorsun Toprak ıslak, yaprak ıslak, ben ıslak Eğer ıslatmak istediğin gozlerimse onlar zaten ıslak goremiyormusun;
Sana olan duygularım Anlatılmaz bir duygu İngilizce LOVE YOU, Fransızca JOTEM, Arapca HABİBİ, ama ben sana Turkce soylemek istiyorum SENİ SEVİYORUM Dunyada 2 renk gul olsun sevgilim Biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun ben seni unutursam beyaz kefenim olsun birtanem
Bir umut vardır hic tukenmeyecek Bir hasret vardır cekilmeyecek, Bir de olum vardır bir gun elbet gelecek Ama sana olan sevgim ne olecek ne de bitecek sevgilimm
bunu sakın unutma
Sen seni ozleyenlerin ozleminden habersiz ozlenmektesin Sen varya sen ozlenenlerin icinde en cok ozlenensin Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun Benim artık bir gokyuzum var
Ellerimle bir umutla ektiğim guller soldu artık İctiğim sular, ozlediğim duraklar unutuldu Sesin kaybolmuş tum şarkılardaSoyle hadi bu sensizliği hakedecek kadar ne yaptım sana İc cebimde reddedilmiş yuzumun suretini ararken hangi katil beni nufusuna kabul eder ki hangi toprak hangi su temize ceker ki ayrılığın kirlerini ? En zoru susmak biliyor musun Sevgilim
Biliyormusun sevgili Bakışlar vardır insanı omur boyu ağlatan Yollar vardır aşılması guc olan Kalpler vardır acılarla parcalanan Ve insanlar vardır ki hic unutulmayan Sanma seni sevipte bırakanlardan Benim sevgim ise mezara kadar olandan sevgilim