Son Konu

Sevgiliye Yazılacak Yılbaşı Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sevgiliye Yazılacak Kısa Yılbaşı Mesajları

Yenil yılda sevilinize yazacağınız Yılbaşı mesajları konusunda kararsızmı kalıyorsunuzYada dile getirmek istediklerinizi anlatmak istediğiniz duygularınızı anlatan bir mesaj bulamıyormusunuz

Oyleyse sizlere bu konuda yardımcı olabilmek adına birbirinden guzel Sevgiliniz icin yazabileceğiniz Yılbaşı mesajları hazırladık beğeneceğinizi umuyoruz ve bu guzel mesajları sizlerle paylaşıyoruz

Mutlu Yıllar sevgilim yeni yılda birlikte olmak dileğiyle Seni Cok seviyorum

Sevgilim Yeni Yılın Kutlu Olsun Seni Seven biricik Aşkın

Yeni yılda Aşkımızın bir kat daha buyumesi dileğiyle Sevgilim

Yeni Yıl, Herşeyi Yenilesin! Bir Sen Eskisi Gibi Kal Birtanem Mutlu Senelere

Dunyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına guven, sevgine sarıl Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktırMutlu Yıllar olsun Sevgilim

İnsan, armağanını icten vermezse ne değeri vardır Yeni yıllar Allahnın bizlere verdiği armağandır En mutlu yıllar seninle olsun Armağanınla yucelMutlu seneler Bitanem

Aşkım gelecek yıl ikimize sağlık ve esnlikler getiri inşallah Nice Mutlu Seneler

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu gecmesini dilerim Her gunun bir diğerinden daha keyifli gecsin Yeni yılın kutlu olsun Sevgilim

Aşkım Yeni yılın sana mutluluk ve sağlık getirmesi dileğiyle Seni Seviyorum

Sevgilim yeni yılını en icten dileklerimle kutluyorum

Seni oyle seviyorum ki Aşkım yeni yılda bu sevgim daha da buyuyecek emin ol Mutlu Yıllar

Yeni yılın Oncelikle sana olmak uzere tum insanlığa sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle Sevgilim

Sevgilim Yeni yılın tum insanlığa ve ulkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle mutlu yıllar

Üst Alt