Sevgilinize ozel Yıldonumu mesajları kısa ama anlatmak istediklerinizi anlatan Yıldonumu mesajlarını aşağıda bulabilirsinizBeğenceğinizi umduğumuz Sevgiliye Yazılacak En Guzel Yıldonumu Mesajları
Hayatımın kalan kısmını seninle birlikte gecirmek icin Rabbime dua ediyorum Sevgilim
En guzel yıllarımı seninlele gecirmek istiyorum Sevgilim yanımdna hic ayrılma beni sensiz bırakma
Sevgilim birlikteliğimizin 5 yılını kutlamak nasip oldu nice 5 yıllar daha gecirmek dileğiyle
En guzel sevgi ve aşk mesajları ve yıldonumu kutlamaları Sevdiğiniz ile bir omur gecirirken her yıl beraberliğinizin mutluluğunu ifade etiğiniz guzel veciz sozler Sevgiliye yazılacak yıldonumu mesajları
Sana olan sevgimi sağır bir ressam kristal bir yuzeye duşen gul yaprağının cıkardığı sesi cizdiği zaman bitecek nice senelere sevgilim
Bende seni belki sevmek icin değil sevgilim sevmenin asıl nasıl olduğunu goresin diye seni sevdim sen benim kaderimsin aşkım yıldonumumuz kutlu olsun Sevgilim
Bir insanın amacları olmalı sonsuzluk gibi, bir insanın sevgisi olmalı sevgiyle acan guller gibi bir insanın bir eşi olmalı oda senin gibi sevgilim nice yıllara Birtanem
Sevgimi yıllara vurdum ne kadar uzun surduler, seni sevdim yıllar yetmedi aşkım bitmeyecek sevgilim
Cama vuran her yağmur damlasında bir tek sen varsın ve ne istiyorum biliyor musun sevgilim artık her gun yağmur yağsın Aşkım
İnsanlar hep maddenin peşinden koşuyorlar ama birde kendilerinin peşinden koşanlara bakmıyorlar sevgilim bir ara arkana bakar mısın
Seni ne kadar sevdiği anlatabilmem icin hayat hikayemi yazmalıyım cunku benim hayat hikayem sensin sevgilim
Eğer beni bu sokak da bu mahalle de bu semtlerde bulamazsan aşkım bil ki ben, kalbinin goturduğu yerdeyim
Sevmek suc ise eğer ben yıllardır suc işliyorum sevgilim seni seviyorum
Onume duşer gibi hayatıma duştun beni ane eyledin sucum neydi sevgilim beni bu kadar kendine aşık ve sevdalı ettin
Seni her gun ozluyorum yıllar geciyor yanımdasın ozlemim bitmiyor sevgilim