Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın hissederim bazen saçmaladığımı hissediyorum bir takım esprileride çok abartıyorum neyse benim hiç sevgilim olmamıştı bende bi arkadaşımdan rica ettim bana bi kız bulması için birini buldu ben azıcık utangacım kızlara karşısında bu kızı sevdiğimi aşık olduğumu düşünmeye başladım sonra bi gün 45 tenefüs kızla konuşturmaya çalıştılar ben söyleyemedim son tenefüste söyledim seni seviyorum fln diye kız da seni tanımıyorum fln dedi neyse ben de sahiden seviyomuşum gibi dertlendim bunu bütün derslik duydu natürel esas sevdiğim kızlada o zamanlar arkadaştık mesajlaşıyoduk fln sonra anlattım derdimi sonra ben senden hoşlanıyorum galiba diye mesaj attım 1520 dk yanıt vermedi kendimi affetmicem bişiler söyle türünden mesajlar attım en sonunda yarın konuşuruz dedi ben de hazır dedim dedim ya utangacım diye yanına gidemedim ertesi gün o arkadaşlarına anlatmış ben de anlattım bütün sınıf duydu yine biz 3 arkadaş masa tenisi oynuyoduk mektep çıkışlarında daha yeni öğreniyordum bi arkadaş dedi gel maç yapalım kaybeden ya çıkma teklifi etsin biliyo o da sevdiğimi ben de tm dedim bu normalde beni yeniyodu ben o maçta bunu yendim fakat bu sözünü tutmadı daha sonra rövanş istedi tmm dedim yaptık yenildim daha sonra bütün sınıfa duyurmuş tüm sınıfın erkekleri bana baskı yapmaya başladı hadi çıkma teklifi et fln diye ama önceden kızla konuşan ben hoşlandığımı söyledikten sonra konuşamaz oldum kızı benim üstüme ittiler halka oluşturup ortasına ikimizi aldılar baskı yaptılar yani kız utandı emrindeki sonradan 2 yıl sınıflar karılınca ayrı düştük tamamen bağlantımız kopmuştu adeta bi sözcük bile konuşamadık koca yıl kız yıl içinde biriyle çıktı 12 hafta çocuk benden daha tipsiz fln başka okuldan sonra 3 yıl yani bu sene ben dershane sınavı için sınav antre kartı almaya gittim yaz tatilinin sonuydu sekreterden kartı isterken arkama bi döndüm bana el sallıyor uzun zamandır görmüyodum onu ve kalbim duracak gibi oldu yanına da bi arkadaşı vardı bende kartı aldım o da kapının 23 metre önündeydi ben hemen utanıp kaçtım sonra sınav günü gördüm tekrar bu sefer yanımda arkadaşım vardı o yalnızdı telefonla konuşuyodu bu sefer ilk ben el salladım o da salladı yanına gitmedim telefonla konuşuyo diye 23 gün oldu haber aldım biriyle çıkıyomuş çocukbaşka okuldan ama geçen yıl benle aynı dershane benzer gruptaydı benden kısaydı ve 100 kilo kadardı ben 178 im çocuk 173 fln çocuk hocaya hocam sırtınızı kütletebilir miyim boynuma masaj yaparmısınız tarzı malın biriydi çocuk yazın 40 kilo vermiş ve bildiğiniz evrim geçirmiş fakat hala ben daha yakışıklıyım onlar 6 grupta ben 4 gruptayım onlar sabahtan geldiği zaman ben öğlen geliyorum bugün çıkışlarında gördüm el ele gittiler birazcık peşine düşüp takip ettim sonradan izlerini kaybettim acınası haldeyim ben de azıcık salaklık yaparım sınıfta ama inanın çocuk benden beter ne yapmalıyım ? kızı 25 senedir deliler gibi seviyorum ve unutamam buna eminim