Huznun yureğime ne zaman yer etti bilmem ;ama orada hep kalacağa benzerYine sabaha dalarken seni duşunuyorum ve yine yoksun be sevdiğim!
Bir gun sokaklar boyu ararsan sevgiyi bir dağ eteğinde bir deniz kenarında yaşla dolarsa gozlerin uzat bana elini unutma ben senin yanındayım
Soytarılık etmeden guldurmek seni, ekmek calmadan doyurmak ve doğan guneşe haksızlık etmeden butun aydınlıklar icinde suzulmek gibi multeci isteklerim oldu ama bilmiyorsun
Hoşlantıyla Başladı Hayatım Sevgiyle Yaşamaya başladım Aşkınla hayatı Tanıdım Birtanem
o gozlerin varya beni sevgiye bağladı o kalbin varya o Kalbin Sensiz OLmadan Yaşayamayacağımı Anlatıı
nekadar guzel Olursa Olsun Bedenin Nekadar Cekici Olsada Sozlerin ben Senin Kalbini Sevdim Sevgilim
uzun gecelerde seni sevmeyi bildim aşkım yanımdasın ya yeter o bana
Haydi uyandır beni , soyle gorduğum zamansız bir duş mu, haydi git uzaklaş yokluğuna inandır beni ,gercekten yoruldum her buduğum yerde seni kaybetmekten
Ruhumu yere vurup hasret cektiren olsan da ne aşkına bedduam ne de sana kinim var,derya gibi akan bir derdim olsa da mahşere kadar seni unutmamaya yeminim var
Yaşayabileceğim en guzel aşkı yaşattığın icin sana beni seninle karşılaştırdığı icin Tanrıya seni gorebileceğim icin yarınıma şukrederek yatıyorum
Sevmek caydır sevilmek şeker biz cayı hep şekersiz iceriz
Sev seni seveni hak ile yeksan etse de sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan etse de
Sevgilim benim Seviyorum Seni Senden Başkası yalan Bana Anladım Şarkılarda
Herzaman iLklerim Oldun hep iLkim Olarak Kalıcaksın Hayatımda Aşkım
Yollarına olurum aşkım sevgimi sana herzaman anlattım ya benimsin ya benim unutma bunu sevgilim
Sen Benim Ekmeğim Suyumsun Sen Benim Belirsiz yarınlarımdaki tek Aydınlığımsın Aşkım!
Seviyorum Seni Birtanem Sensiz gecen Gunlerde Zamanlara Nefretim
kaderime huzunleri ektim hayatıma sevgiler ektim seni severken huzunleri sevdim seninleyken seni sevdim