bilgiliadam
Yeni Üye
Sevmekle İlgili Guzel Sozler,
Sevmekle İlgili Guzel Kısa Sozler,
Bir Tek Sen Varsın bana layik birde ben Varım Sana Layik Aşkım
Sen Benim Ezberimsin Bu hayatta Senden Başkası Olamaz Yanımda Sevgilim
Gozlerin Kalbimde Saklı Adın beynimde Sevdim Seni Delice Ne Olursa Olsun Seveceğim Seni yine
Ayrılsada Ellerimiz Yureklerimiz Bir Bu Gurbetde Bile Hayalinle buluyorum Kendimi
Hoşlantıyla Başladı Hayatım Sevgiyle Yaşamaya başladım Aşkınla hayatı Tanıdım Birtanem
O gozlerin varya beni sevgiye bağladı o kalbin varya o Kalbin Sensiz OLmadan Yaşayamayacağımı Anlatıı
Nekadar guzel Olursa Olsun Bedenin Nekadar Cekici Olsada Sozlerin ben Senin Kalbini Sevdim Sevgilim
Uzun gecelerde seni sevmeyi bildim aşkım yanımdasın ya yeter o bana
Sevgilim benim Seviyorum Seni Senden Başkası yalan Bana Anladım Şarkılarda
Herzaman iLklerim Oldun hep iLkim Olarak Kalıcaksın Hayatımda Aşkım
Yollarına olurum aşkım sevgimi sana herzaman anlattım ya benimsin ya benim unutma bunu sevgilim
Sen Benim Ekmeğim Suyumsun Sen Benim Belirsiz yarınlarımdaki tek Aydınlığımsın Aşkım!
Sen Benim En guzel Melodileri Kulağıma Fısıldayan Bulbulumsun Aşkım
Nekadar Sevgiye Dair Sozler Varsa hepsini Adadım Sana Sen dualarımsın Sozlerimde iLahlarımsın
Seviyorum Seni Birtanem Sensiz gecen Gunlerde Zamanlara Nefretim
Kaderime huzunleri ektim hayatıma sevgiler ektim seni severken huzunleri sevdim seninleyken seni sevdim
Ne gemiler yakyım Senin icin Ne Guzellerden gectim Aşkımız icin Bir Sen anlamadın beni
Gozlerim seni bekler kalbim sana hasret seviyorum seni birtanem bu sevgi sana ait
Okadar uzak zamanlarda bile seni sevmeyi oğrendim aşkınla avunmayı bildim seni sensiz yaşarken geliceğin gunu bekledim aşkım!
Sevmekle yanlış yapmadım Seni Sevdim Cunki Sen Bendin Ve Bende Sendim Aşkım
Seni Sevmek benim icin Sensiz Olamamak Demektir
Sevmek Bağlanmaktır Ben Sana herzaman Bağlıyım Aşkım
Senin yanında OLmak Seni Sevmek Demektir Biriciğim
Sevmek icin karşılık beklemeyen bu kalbim Bir Sana Muhtac kaldı Bu Dunyada
Sevdim Seni Bir Kere yalan OLamaz bendeki Sevgiler Senden Başkasını Sevemem ceylan Gozlum
Sevmekle Aşkla ilgili Sozler Sozler yazdım seni taş Anladı Bir Sen Anlamadın beni Aşkım
Sevmekle İlgili Guzel Kısa Sozler,
Bir Tek Sen Varsın bana layik birde ben Varım Sana Layik Aşkım
Sen Benim Ezberimsin Bu hayatta Senden Başkası Olamaz Yanımda Sevgilim
Gozlerin Kalbimde Saklı Adın beynimde Sevdim Seni Delice Ne Olursa Olsun Seveceğim Seni yine
Ayrılsada Ellerimiz Yureklerimiz Bir Bu Gurbetde Bile Hayalinle buluyorum Kendimi
Hoşlantıyla Başladı Hayatım Sevgiyle Yaşamaya başladım Aşkınla hayatı Tanıdım Birtanem
O gozlerin varya beni sevgiye bağladı o kalbin varya o Kalbin Sensiz OLmadan Yaşayamayacağımı Anlatıı
Nekadar guzel Olursa Olsun Bedenin Nekadar Cekici Olsada Sozlerin ben Senin Kalbini Sevdim Sevgilim
Uzun gecelerde seni sevmeyi bildim aşkım yanımdasın ya yeter o bana
Sevgilim benim Seviyorum Seni Senden Başkası yalan Bana Anladım Şarkılarda
Herzaman iLklerim Oldun hep iLkim Olarak Kalıcaksın Hayatımda Aşkım
Yollarına olurum aşkım sevgimi sana herzaman anlattım ya benimsin ya benim unutma bunu sevgilim
Sen Benim Ekmeğim Suyumsun Sen Benim Belirsiz yarınlarımdaki tek Aydınlığımsın Aşkım!
Sen Benim En guzel Melodileri Kulağıma Fısıldayan Bulbulumsun Aşkım
Nekadar Sevgiye Dair Sozler Varsa hepsini Adadım Sana Sen dualarımsın Sozlerimde iLahlarımsın
Seviyorum Seni Birtanem Sensiz gecen Gunlerde Zamanlara Nefretim
Kaderime huzunleri ektim hayatıma sevgiler ektim seni severken huzunleri sevdim seninleyken seni sevdim
Ne gemiler yakyım Senin icin Ne Guzellerden gectim Aşkımız icin Bir Sen anlamadın beni
Gozlerim seni bekler kalbim sana hasret seviyorum seni birtanem bu sevgi sana ait
Okadar uzak zamanlarda bile seni sevmeyi oğrendim aşkınla avunmayı bildim seni sensiz yaşarken geliceğin gunu bekledim aşkım!
Sevmekle yanlış yapmadım Seni Sevdim Cunki Sen Bendin Ve Bende Sendim Aşkım
Seni Sevmek benim icin Sensiz Olamamak Demektir
Sevmek Bağlanmaktır Ben Sana herzaman Bağlıyım Aşkım
Senin yanında OLmak Seni Sevmek Demektir Biriciğim
Sevmek icin karşılık beklemeyen bu kalbim Bir Sana Muhtac kaldı Bu Dunyada
Sevdim Seni Bir Kere yalan OLamaz bendeki Sevgiler Senden Başkasını Sevemem ceylan Gozlum
Sevmekle Aşkla ilgili Sozler Sozler yazdım seni taş Anladı Bir Sen Anlamadın beni Aşkım