B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 19 Kas 2023 #1 Sezen Aksu Ballı şarkısının sozleri Sezen Aksu Ballı sozleri Sezen Aksu Ballı şarkısı sozu Ballı Dun gece nerdeydin? Sorsam, soyler miydin? Kimbilir kimleydin? Soralım o zaman Bekle Allah bekle Bir suru laf dinle Gulesim geldi yine Gulelim o zaman Kalbimde dovmeler Gozumde golgeler Defolu ilişkiler Gormezden gelmeler Sineye cekmeler Dilimde sovmeler Oooof nereye kadar? Hem zaten hafiften bozuluyordum zaten Baştan karaya vurmuştum zaten Kaptırmış gidiyordum zaten Kalk, bak! Kapı tam şuradan Hadi, yaylan buradan! Git, bak! Gordun deli, don geri Seni ballı seni Mmmm seni ballı seni Asıl sorun şurada Ne işin var burada? İstersen hic durma Kara tam şuradan Her şey bi’ deneyim Ben de bi deneyeyim Seni bir gondereyim Denerim o zaman
Sezen Aksu Ballı şarkısının sozleri Sezen Aksu Ballı sozleri Sezen Aksu Ballı şarkısı sozu Ballı Dun gece nerdeydin? Sorsam, soyler miydin? Kimbilir kimleydin? Soralım o zaman Bekle Allah bekle Bir suru laf dinle Gulesim geldi yine Gulelim o zaman Kalbimde dovmeler Gozumde golgeler Defolu ilişkiler Gormezden gelmeler Sineye cekmeler Dilimde sovmeler Oooof nereye kadar? Hem zaten hafiften bozuluyordum zaten Baştan karaya vurmuştum zaten Kaptırmış gidiyordum zaten Kalk, bak! Kapı tam şuradan Hadi, yaylan buradan! Git, bak! Gordun deli, don geri Seni ballı seni Mmmm seni ballı seni Asıl sorun şurada Ne işin var burada? İstersen hic durma Kara tam şuradan Her şey bi’ deneyim Ben de bi deneyeyim Seni bir gondereyim Denerim o zaman