B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Sezen Aksu Hata Şarkı Sozleri Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum Anılar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum Hatalar yalan duygularda başlıyor Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin İstemem seni; ne sevgini, ne kendini İstemem ben bu hayatın sozum ona pembe rengini Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen en guzel duyguların katilisin Sen en guzel duyguların katilisin
Sezen Aksu Hata Şarkı Sozleri Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Gunahlarım dizilip bir bir karşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yureğimden zincire vurulmuşum Anılar her bir halkayı bağlıyor Ben duygularımın esiri olmuşum Hatalar yalan duygularda başlıyor Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin İstemem seni; ne sevgini, ne kendini İstemem ben bu hayatın sozum ona pembe rengini Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen de benim hatalarımdan birisin Sen en buyuk gunahların bedelisin Senin icin harcanan zamana yazık Sen en guzel duyguların katilisin Sen en guzel duyguların katilisin Sen en guzel duyguların katilisin