B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ara 2023 #1 Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş şarkı sozu, Sezen Aksu Tanrı İstemezse Şarkısı, Tanrı İstemezse yaprak duşmezmiş sozleri Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Sen Tanrı mısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Sen Tanrı mısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can oluyor Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Senin icin herkes kotu soyluyor Soylemesi kolay bir de bana sor Senin icin herkes kotu soyluyor Soylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak guzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Seninle yaşamak guzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can oluyor imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Soz: Ali Avaz Muzik: Mustafa Sayan
Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş şarkı sozu, Sezen Aksu Tanrı İstemezse Şarkısı, Tanrı İstemezse yaprak duşmezmiş sozleri Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Sen Tanrı mısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Sen Tanrı mısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can oluyor Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Senin icin herkes kotu soyluyor Soylemesi kolay bir de bana sor Senin icin herkes kotu soyluyor Soylemesi kolay bir de bana sor Seninle yaşamak guzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Seninle yaşamak guzel şey ama Senden ayrılmayı gel de bana sor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin icin bir can, bir can oluyor imagessezenaksutanriistemezsesarkisozu5ada6efa46905 Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta bıraktın Cehennem ateşi ahirette olur Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Sen beni dunyada ateşe attın Soz: Ali Avaz Muzik: Mustafa Sayan