B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Ocak 2024 #1 Sezen Aksu Unuttun mu Beni Şarkı Sozu Sezen Aksu Unuttun mu beni şarkısının sozu Unuttunmu beni sozleri Sezen Aksu Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana Sanırdım ki aşklar ancak filmlerde boyle Ben hala dolaşıyorum avare Hani gorsen, enikonu ane Ne yaptıysam olmadı, ne care Unutamadım, gitti ! Ey aşk neredesin şimdi Sen de mi terk ettin beni Ne hata ettiysem, affet Buyukluk sende kalsın, e mi Ben hala dolaşıyorum avare Hani gorsen, enikonu ane Ne yaptıysam olmadı, ne care Unutamadım, gitti ! Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi
Sezen Aksu Unuttun mu Beni Şarkı Sozu Sezen Aksu Unuttun mu beni şarkısının sozu Unuttunmu beni sozleri Sezen Aksu Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana Hic duşmedim mi aklına Hic calmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıc da kus mu bana Sanırdım ki aşklar ancak filmlerde boyle Ben hala dolaşıyorum avare Hani gorsen, enikonu ane Ne yaptıysam olmadı, ne care Unutamadım, gitti ! Ey aşk neredesin şimdi Sen de mi terk ettin beni Ne hata ettiysem, affet Buyukluk sende kalsın, e mi Ben hala dolaşıyorum avare Hani gorsen, enikonu ane Ne yaptıysam olmadı, ne care Unutamadım, gitti ! Unuttun mu beni, her şeyimi Sildin mi butun izlerimi