Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca
Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkez olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında
Kimi sevdiğini sozlere kimi şarkılara koyar ben seni kalbime bedenime ruhuma yazdım iLham oldun hayatıma Bu Sozlerim Sana Birtanem Seviyorum Seni Bunu unutma
Sonbahar Ayrılığını Tatmasın ellerimiz Bir bir elmanın yarısıyız ayrı olamayız ayrılırsak olmayız
Ketcap ve mayonez gibiyiz birbirimizin tadını tamamlıyoruz aşkım
Sen benim bu hayatta vaz gecemeyeceğim olume yanında guleceğim tek varlığımsın hayatım
Bu hayat senin ister zehir et beni ister aşık et guzel yuzune biriciğim
Kime niyet kime kısmet sevdim Seni bir kere affet
Yollar uzun olsada biticek bu beden senin yaşadığın surece hep seninle gelicek
Kimse bana senin kadar yakın olmadı bu yalan dunyada gercek sevgiyi gostermedi senin kadar aşkım
Seni okadar cok seviyorumki sıcacık kalbin beni eritiyor gozlerine baktığımda kalbini gormek zor olmuyor sevdiğim
Herkez yalan Olabilir ama Sen hayatımdaki tek gerceğimsin prensesim
Hayata Kusucek kadar derdim olmadı gidersen hayatımdan ozaman hayatla barışmak icin nedenler arıyacağım
Herşey bom boş sen yokken icimdeki tek gerceksin beni benden alan tek olağan ustu varlıksın
Seninle zaman gecmesin hayatım dursun o an seni yaşayayım birtanem
Yuzunde gordum hayatı sesinle yaşadım bu dunyayı guluşunle mutluyum artık sensiz olamam
Aşkın en guzelini yaşamak bu olsa gerek sensiz kaldığımda telefonumda resimlerine bakıp konuşurum hayalinle birtanem
Sıcacık sozlerinle kalbimi feth ettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anla birtanem