Son Konu

Sıcak Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sıcak Sozler
En Guzel Sıcak Sozler

Sıcacık sozlerinle kalbimi fethettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anla

Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca

Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkes olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında

Kimi sevdiğini sozlere kimi şarkılara koyar ben seni kalbime bedenime ruhuma yazdım ilham oldun hayatıma

Sonbahar ayrılığını tatmasın ellerimiz bir bir elmanın yarısıyız ayrı olamayız ayrılırsak olmayız

Ketcap ve mayonez gibiyiz birbirimizin tadını tamamlıyoruz aşkım

Sen benim bu hayatta vaz gecemeyeceğim olume yanında guleceğim tek varlığımsın hayatım

Hayata kusucek kadar derdim olmadı gidersen hayatımdan ozaman hayatla barışmak icin nedenler arıyacağım

Herşey bomboş sen yokken icimdeki tek gerceksin beni benden alan tek olağanustu varlıksın

Seninle zaman gecmesin hayatım dursun o an seni yaşayayım istiyorum

Yuzunde gordum hayatı sesinle yaşadım bu dunyayı guluşunle mutluyum artık sensiz olamam

Aşkın en guzelini yaşamak bu olsa gerek sensiz kaldığımda telefonumda resimlerine bakıp konuşurum hayalinle

Sıcacık sozlerinle kalbimi feth ettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anlamalısın

Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca

Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkez olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında

alıntı

Üst Alt