B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 28 Kas 2023 #1 Sıcak Sozler En Guzel Sıcak Sozler Sıcacık sozlerinle kalbimi fethettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anla Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkes olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında Kimi sevdiğini sozlere kimi şarkılara koyar ben seni kalbime bedenime ruhuma yazdım ilham oldun hayatıma Sonbahar ayrılığını tatmasın ellerimiz bir bir elmanın yarısıyız ayrı olamayız ayrılırsak olmayız Ketcap ve mayonez gibiyiz birbirimizin tadını tamamlıyoruz aşkım Sen benim bu hayatta vaz gecemeyeceğim olume yanında guleceğim tek varlığımsın hayatım Hayata kusucek kadar derdim olmadı gidersen hayatımdan ozaman hayatla barışmak icin nedenler arıyacağım Herşey bomboş sen yokken icimdeki tek gerceksin beni benden alan tek olağanustu varlıksın Seninle zaman gecmesin hayatım dursun o an seni yaşayayım istiyorum Yuzunde gordum hayatı sesinle yaşadım bu dunyayı guluşunle mutluyum artık sensiz olamam Aşkın en guzelini yaşamak bu olsa gerek sensiz kaldığımda telefonumda resimlerine bakıp konuşurum hayalinle Sıcacık sozlerinle kalbimi feth ettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anlamalısın Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkez olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında alıntı
Sıcak Sozler En Guzel Sıcak Sozler Sıcacık sozlerinle kalbimi fethettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anla Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkes olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında Kimi sevdiğini sozlere kimi şarkılara koyar ben seni kalbime bedenime ruhuma yazdım ilham oldun hayatıma Sonbahar ayrılığını tatmasın ellerimiz bir bir elmanın yarısıyız ayrı olamayız ayrılırsak olmayız Ketcap ve mayonez gibiyiz birbirimizin tadını tamamlıyoruz aşkım Sen benim bu hayatta vaz gecemeyeceğim olume yanında guleceğim tek varlığımsın hayatım Hayata kusucek kadar derdim olmadı gidersen hayatımdan ozaman hayatla barışmak icin nedenler arıyacağım Herşey bomboş sen yokken icimdeki tek gerceksin beni benden alan tek olağanustu varlıksın Seninle zaman gecmesin hayatım dursun o an seni yaşayayım istiyorum Yuzunde gordum hayatı sesinle yaşadım bu dunyayı guluşunle mutluyum artık sensiz olamam Aşkın en guzelini yaşamak bu olsa gerek sensiz kaldığımda telefonumda resimlerine bakıp konuşurum hayalinle Sıcacık sozlerinle kalbimi feth ettin temiz duygularınla beni bağladın ben mecburum sana bunu anlamalısın Gozlerindeki ışık yok bu dunyada seviyorum seni ve seveceğim omrum boyunca Seninleyken kimseyi gormez gozlerim yaşayan herkez olur benim icin sadece sen ve ben kalırız dunyada senin yanında alıntı