Son Konu

Sıfır kutusunda kablosuz kulaküstü kulaklığın fiyatı 115 TL’ye düştü!

klimaci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
151,968
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier




Söz konusu teknoloji olduğunda değerli bir eşiğin çabucak önünde olduğumuzu söyleyebiliriz. Kısa müddet içerisinde hayal bile edemeyeceğimiz teknolojilere kavuştuk. Hakikaten bunlardan bir tanesi de kablosuz kulaklıklar diyebiliriz.

Özellikle son periyotlarda kablosuz kulaklıklara olan ilgi büyük oranda artmış durumda. Hatta o denli ki artık kablolu kulaklık kullanan kalmadı diyebiliriz. Üstelik bu trend kablosuz kulaklıkların ucuzlamasının da önünü açmış oldu.

Çok değil bir iki sene öncesine kadar kablosuz bir kulaküstü kulaklık için takribi olarak 1000 TL ve üzeri fiyatları gözden çıkarmanız gerekiyordu. Lakin geldiğimiz noktada 200 TL’nin altına bile kablosuz kulaküstü kulaklık satın almanız mümkün.

Sıfır kutusunda kablosuz kulaküstü kulaklığın fiyatı 115 TL’ye düştü!


Elbette yanlışsız vakitte hakikat e-ticaret kanalına bakarsanız, olağanda çok daha kıymetli olan bir eseri, çok daha ucuza satın alabilirsiniz.

Sizlere önereceğimiz eser de birkaç ay öncesine kadar 500 TL’nin üzerinde fiyatlardan satılıyordu. Lakin şimdilerde fiyatı 115 TL’ye kadar düşmüş durumda.

Ürün ergonomik olarak son derece rahat. Kulaklık kısımlarındaki süngerler özel bir gereçten üretilmiş. Bu sayede hem terleme yapmıyor, hem de aşikâr bir müddet sonra kulağınızı acıtmıyor. Bu türlü bir eser için 115 TL'nin epeyce komik bir meblağ olduğunu söyleyebiliriz.

Dilerseniz bahse bahis eserin indirimli satın alma sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

 
Üst Alt