B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 27 Eki 2024 #1 Sigara ile ilgili şiirler Alkol ile ilgili şiirler Alkol Cekmediğim kalmadı alkol yuzunden; Ne bir yuva kurabildim mesut, Ne cocuklarım etti rahat Evimde duzensizlik alkol yuzunden Belimin bukulmesi bu yaşta, Sacımın ağarması, Ve titrek ellerim alkol yuzunden Benzimde kan kalmadı, Ağzımda tat, Hayatım berbat, İşlerim bozuk, alkol yuzunden Ne doyurucu bir iş tuttum, Ne yukseldim mesleğimde Her yerden kovulmuşum, Herkesle kırgınım, alkol yuzunden Cinnet geciriyor insan, Durup dururken Hayaletler ucuşuyor boşlukta, Korkunc şeytan tırnakları boğazımda, Cadılar kanımı emiyor Cadılar, hayaletler, alkol yuzunden Aİhsan İLHAN Uc İllet İnsan hayatının uc illeti var Bir alkol, bir kumar, birde sigara Ocaklar sondurur, sağlığı bozar Bir alkol, bir kumar, birde sigara Genc yaşta başlanır, bir heves ile Pişman olun, omrun gecer yas ile Zehiri sunarlar altın tas ile Bir alkol, bir kumar, birde sigara Bu uc illet birbirinin kardaşı Sırt sırta vererek yapar savaşı İnsanın, bunlardan cok ağrır başı Bir alkol, bir kumar, birde sigara Birisi aklını alır goturur Birisi malını alır goturur Birisi canını alır goturur Bir alkol, bir kumar, birde sigara Sigara kansere kapı aralar Alkol, kumar aileyi paralar Bedene bırakır bircok yaralar Bir alkol, bir kumar, birde sigara Hırıl hırıl oter soluk borusu Komurleşir akciğerin yarısı Bir bir başlar organların ağrısı Bir alkol, bir kumar, birde sigara İş tutamaz olur elin, ayağın Başına yıkılır evin, ocağın Eşinden, dostundan koparır bağın Bir alkol, bir kumar, birde sigara Bunlar gecim vermez, yuva dağıtır Hem oğlundan, hem kızından soğutur Bir değirmen gibi adam oğutur Bir alkol, bir kumar, birde sigara Alkolun ve sigaranın sonucu Yakana yapışır uyuşturucu İnsanı, tez elden, ederler yolcu Bir alkol, bir kumar, birde sigara Mehmet Postallı SİGARA SEN NE ZALİMSİN Nice ocaklar batırdın Sigara sen ne zalimsin Kollar bacaklar goturdun Sigara sen ne zalimsin Dumanını yel alıyor Parasını el alıyor Zehirin bana kalıyor Sigara sen ne zalimsin Beyaz ciğer siyah oldu İcime nikotin doldu Cocuklar tiryaki oldu Sigara sen ne zalimsin Nefesimi alamadım Senden fayda bulamadım Geleceği goremedim Sigara sen ne zalimsin Yakamazsın Huseyin i Kurtaramazsın kendini İbret almayan insanı Mahvedersin sen sigara Sigara sen ne zalimsin Huseyin Parlakdemir Alkol Maddi ve maneviyi yok eder Sağlığı sıhhati mahveder Topluma uzak eder Aile duşmanıdır alkol Alışmaktan kudurtur Hayvan gibi solutur Aleme gulunc duşurur Olume kucak acar alkol Ocaklara incir diker İnsanlar birbirine duşer İnsanı insanlıktan cıkarır siler Dunyamıza zindandır alkol Ayyaş gezmek iyimi Avaz avaz bağırmak iyimi Kendini kaybetmek iyimi Huzura bombadır alkol İcen ferah mı bulur Hayale kapılmaktan başka ne olur Akıl makıl ucurtur Zihni koreltir alkol Akıl baştan gidince Pişmanlık fayda vermeyince Hatalar bir bir gelince Sızlanmaya care değildir alkol Hasan Yarıcı
Sigara ile ilgili şiirler Alkol ile ilgili şiirler Alkol Cekmediğim kalmadı alkol yuzunden; Ne bir yuva kurabildim mesut, Ne cocuklarım etti rahat Evimde duzensizlik alkol yuzunden Belimin bukulmesi bu yaşta, Sacımın ağarması, Ve titrek ellerim alkol yuzunden Benzimde kan kalmadı, Ağzımda tat, Hayatım berbat, İşlerim bozuk, alkol yuzunden Ne doyurucu bir iş tuttum, Ne yukseldim mesleğimde Her yerden kovulmuşum, Herkesle kırgınım, alkol yuzunden Cinnet geciriyor insan, Durup dururken Hayaletler ucuşuyor boşlukta, Korkunc şeytan tırnakları boğazımda, Cadılar kanımı emiyor Cadılar, hayaletler, alkol yuzunden Aİhsan İLHAN Uc İllet İnsan hayatının uc illeti var Bir alkol, bir kumar, birde sigara Ocaklar sondurur, sağlığı bozar Bir alkol, bir kumar, birde sigara Genc yaşta başlanır, bir heves ile Pişman olun, omrun gecer yas ile Zehiri sunarlar altın tas ile Bir alkol, bir kumar, birde sigara Bu uc illet birbirinin kardaşı Sırt sırta vererek yapar savaşı İnsanın, bunlardan cok ağrır başı Bir alkol, bir kumar, birde sigara Birisi aklını alır goturur Birisi malını alır goturur Birisi canını alır goturur Bir alkol, bir kumar, birde sigara Sigara kansere kapı aralar Alkol, kumar aileyi paralar Bedene bırakır bircok yaralar Bir alkol, bir kumar, birde sigara Hırıl hırıl oter soluk borusu Komurleşir akciğerin yarısı Bir bir başlar organların ağrısı Bir alkol, bir kumar, birde sigara İş tutamaz olur elin, ayağın Başına yıkılır evin, ocağın Eşinden, dostundan koparır bağın Bir alkol, bir kumar, birde sigara Bunlar gecim vermez, yuva dağıtır Hem oğlundan, hem kızından soğutur Bir değirmen gibi adam oğutur Bir alkol, bir kumar, birde sigara Alkolun ve sigaranın sonucu Yakana yapışır uyuşturucu İnsanı, tez elden, ederler yolcu Bir alkol, bir kumar, birde sigara Mehmet Postallı SİGARA SEN NE ZALİMSİN Nice ocaklar batırdın Sigara sen ne zalimsin Kollar bacaklar goturdun Sigara sen ne zalimsin Dumanını yel alıyor Parasını el alıyor Zehirin bana kalıyor Sigara sen ne zalimsin Beyaz ciğer siyah oldu İcime nikotin doldu Cocuklar tiryaki oldu Sigara sen ne zalimsin Nefesimi alamadım Senden fayda bulamadım Geleceği goremedim Sigara sen ne zalimsin Yakamazsın Huseyin i Kurtaramazsın kendini İbret almayan insanı Mahvedersin sen sigara Sigara sen ne zalimsin Huseyin Parlakdemir Alkol Maddi ve maneviyi yok eder Sağlığı sıhhati mahveder Topluma uzak eder Aile duşmanıdır alkol Alışmaktan kudurtur Hayvan gibi solutur Aleme gulunc duşurur Olume kucak acar alkol Ocaklara incir diker İnsanlar birbirine duşer İnsanı insanlıktan cıkarır siler Dunyamıza zindandır alkol Ayyaş gezmek iyimi Avaz avaz bağırmak iyimi Kendini kaybetmek iyimi Huzura bombadır alkol İcen ferah mı bulur Hayale kapılmaktan başka ne olur Akıl makıl ucurtur Zihni koreltir alkol Akıl baştan gidince Pişmanlık fayda vermeyince Hatalar bir bir gelince Sızlanmaya care değildir alkol Hasan Yarıcı